Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 mei 2014

Jan Maat (LTO) wil assertiever optreden tegen Russische boycot van varkensvlees............ ha! ha! ha! ha! ha!

De gesprekken over sancties tegen Rusland volgen elkaar bijna dagelijks op, maar gistermorgen beklaagde Jan Maat van LTO Nederland zich in de media, over een Russische boycot van Nederlands varkensvlees. Deze boycot werd door Rusland ingesteld, nadat in Polen de varkenspest opdook. Dat Nederland daarvoor wordt gestraft met een boycot, schoot deze vertegenwoordiger van de intensieve martelveehouderij, in het verkeerde keelgat.

Natuurlijk hoorde je Jan Maat niet over het feit, dat Nederland niet alleen verreweg de grootste exporteur is van varkensvlees, maar ook de grootste exporteur van een gigantisch aantal levende biggen en varkens. Om nog maar te zwijgen van alle voedselschandalen binnen de EU..... Het dan vreemd vinden dat er landen zijn, die het zekere voor het onzekere nemen, is uiterst hypocriet! Janmaat wil dat de EU commissie assertiever optreedt tegen deze Russische boycot, terwijl tegelijkertijd velen willen, dat de EU hard optreedt, tegen de 'Russische expansie.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Later op de dag was het kwartje gevallen bij Jan Maat, toen hij op de suggestie van een presentator toegaf, dat de maatregelen van Rusland, wel eens te maken kunnen hebben met de crisis rond Oekraïne..... Dit daar Rusland nu ook fruit uit de EU weigert. Jan Maat kan maar beter pleiten voor het terugdraaien van de hypocriete sancties, die de EU tegen Rusland heeft ingesteld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten