Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 november 2014

Oorlog in Afrika en onsmakelijke reclame..........

RTL5 had afgelopen zaterdagavond de film 'Tears Of The Sun', een film over gruwelen in Afrika, spelend in Nigeria (niet op feiten gebaseerd), waarbij twee partijen, de een van het christelijk geloof en de ander van de islam, elkaar bevechten, het zijn vooral de moslims die winnen en aan het moorden slaan. Soldaten uit de VS (als 'Amerikanen' aangeduid) moeten een vrouwelijke arts en wat rk geestelijken ophalen, voor ze de kans lopen vermoord te worden. Natuurlijk zijn de 'Amerikanen' en de katholieken de goeden en de hoofdpersoon, gespeeld door Nicolas Cage, heeft  er zelfs moeite mee, als hij een wrede soldaat moet doden. Wat betreft de rk kerk, valt er ook het e.e.a. af te dingen op de 'goedheid' van deze kerk, neem alleen al het ontelbare aantal dodelijke  katholieke aids slachtoffers, een aantal dat met anticonceptie een heel stuk lager was geweest, anticonceptie, die werd en wordt verboden door deze achterlijke kerk.....

Verder een redelijk beeld van de verschrikkingen, die op veel plaatsen in Afrika plaats vonden en vinden. Heel smakelijk kwam er net na een scene, waarin wel duidelijk werd gemaakt, dat een vrouw net verkracht was en nog meer gruwelijkheden, die haar waren aangedaan, een reclame in beeld voor 'Sex Academy', een bagger programma, waar waarschijnlijk niet één academisch gevormde naar zal kijken.... Maar buiten dat, zit er dan niemand meer met verstand achter de knoppen???!!! Smakeloos!!! Later nog een reclame van Drop Shot, waarin werd getoond, dat prostitutie om te lachen is, walgelijk!!!!!

Natuurlijk wordt er in de film niet getoond, dat Afrika met name door de VS en Israël, volgepropt wordt met wapens, om zo westerse belangen te behartigen, met het aanjagen van conflicten en zo maximaal profijt te halen.......

Voor meer berichten over wapenhandel, oorlogsmisdaden en prostitutie, klik op het label met die begrippen, onder dit bericht.

Kleine toevoeging, over een 'kleine fout' in dit bericht: de hoofdrolspeler is natuurlijk Bruce Willis, die meen ik ook de regie of productie op z'n naam heeft staan.... Mijn excuus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten