Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 april 2015

ANWB: files nemen toe door aantrekken economie........ ha! ha! ha! ha!

Woordvoerder Heleen de Geest van de ANWB kwam vandaag met het halleluja jutteperen verhaal, dat het aantal files is toegenomen. Halleluja jutteperen, zal u denken, alsof het een zegen is dat er files staan........ Welnu, dat zit 'm volgens de Geest in de aantrekkende economie....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is dus volkomen om te draaien: immers door de crisis is en wordt er zwaar bezuinigd, bijvoorbeeld op het onderhoud van vrachtwagens (overigens ook op personenauto's), daardoor staan er dagelijks vrachtwagens stil op de grote weg, die...... files veroorzaken!!! ha! ha! ha! ha! ha!

Volgens de Geest namen de files na 2008 dan ook af, door de verbreding en de aanleg van wegen, plus de crisis (die i.t.t. allerlei onzin berichten, nog steeds voortduurt)..... Terwijl de files al voor 2008 afnamen..... De afname van de files na 2008 was dan ook 'met stip' te danken aan de crisis!!!

Heeft het hogere personeel van de ANWB aandelen in de asfaltmaffia??? Want wat de Geest eigenlijk zegt, is dat er nog meer ingezet moet worden op meer asfalt, terwijl daar al vele miljarden aan (belastinggeld) werden uitgegeven, door VVD knuppelkut Schultz van Haegen. Het aantal files nam de laatste paar jaar, dan ook mede toe, door het grote aantal wegwerkzaamheden, waaronder waanzinnige verbreding van wegen en onzinnige herinrichtingen. Dat zijn dus al twee redenen voor het groeiende aantal files, samen met het eerder genoemde grote aantal pechgevallen. Dan heb je nog ongelukken, die voor files zorgen, plus de 'kijkersfiles' (imbecielen die op de tegengestelde richting, hun rem intrappen, vanwege sensatiezucht). Of wat dacht u van weersomstandigheden, als het begint te druppelen in Nederland, gaat men massaal op de rem staan....... Om nog maar te zwijgen over slingerende automobilisten, die nog steeds volkomen onverantwoord menen te moeten bellen, met de telefoon aan het hoofd, of te moeten internetten, tijdens het rijden, waardoor mensen daarachter..... Juist! Op de rem gaan staan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten