Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 5 april 2015

Esther de Lange liegt heel soepel over Oekraïne en Rusland....

CDA oplichter en grootgraaier de Lange, die voor het CDA in de EU zit, was donderdagmiddag te gast bij BNR (voor 17.00 u., ik weet niet vanaf hoe laat precies, maar ik hoorde haar zwatelen vanaf ongeveer 16.50 u.). Deze kwaadaardige tyfustrut prak over Oekraïne en Rusland en dat wij in het westen lui achterover hadden gezeten, terwijl de corrupte collega's van de Lange in de misdadigersbende EVP zich heel goed bewust zijn van het grote 'Russische gevaar', dat laatste uiteraard in 'iets andere' bewoordingen...........

Hé de Lange vuile leugenaar, durf jij te beweren, dat 'wij'* niet wisten, dat de NAVO tegen de gemaakte afspraken met Rusland in (Gorbatsjov), steeds verder opschoof richting Moskou, vuile bedrieger! Daar werd op z'n minst ook binnen de EU over gesproken en vergaderd!!! Met andere woorden de politiek, de NAVO en dus ook ons militaire apparaat, plus de inlichtingendiensten, hebben allesbehalve lui achterover geleund!!! Elke imbeciel uit voornoemde organisaties, die durft te stellen, dat het een complete verrassing was, dat Rusland De Krim 'annexeerde', liegt dat het gedrukt staat. Natuurlijk hebben de oplichters uit de politiek (zowel landelijk, als die binnen de EU en de VS), de geheime diensten en de NAVO, geweten dat Rusland haar belangrijkste open zeehaven (365 dagen per jaar) niet zou opgeven......!!! Iedereen behorend tot de genoemde landen en organisaties die zegt dat het een volslagen verrassing was, is of een totale idioot, of een smerige leugenaar, zoals de Lange!! (hoewel 'enige' leeghoofdigheid haar niet ontzegt kan worden!).

Nogmaals: 'we' hebben in het westen bepaald niet lui achterover gezeten, maar als kleine driftige psychopaten de vrede met Rusland op het spel gezet, om zodoende meer macht te verwerven, desnoods via een 'warme oorlog!!"

* De Lange bedoelde iedere Nederlander, een vuil trucje, daar de meeste mensen in Nederland (en elders) zich inderdaad niet bewust waren, wat er echt gebeurde, maar natuurlijk gaat het in feite om de politici, de geheime diensten (tegenwoordig eufemistisch inlichtingendiensten genoemd) en de verschillende militaire organisaties.

 Zie ook: 'Vlucht MH17: volgens Rob de Wijk en Ben Bot valt Nederland niets te verwijten........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten