Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 december 2012

Muzikaal recept tegen leugens over alcohol, suffe reclames en chemische bedrijven die schijt hebben aan de gezondheid van de burgers

jouw geneeskrachtig muzikaal recept, om u voor te bereiden op de hysterie van de komende feestdagen.

Blogdokter P. Pisser begint vandaag rustig met het album '(  )' van het IJslandse Sigur Rós, laat je meevoeren op de betoverende klanken van dit geweldige album. Om weer een beetje wakker te worden: St. Germain met Boulevard, intussen ook alweer een ouwetje, maar god wat is dit goed! Mooi, tijd voor The Urban Verbs met 'Early Damage', een schitterend album, van deze totaal onderschatte band, speciaal voor de kinderen, die hersenschade oplopen door het gebruik van alcohol. Het gelul, dat dit door marihuana zou komen: jongeren die blowen, zijn in 99,9% van de gevallen begonnen met alcohol, het is dan ook daardoor dat men van cannabis-verslaving spreekt. Drinken is geaccepteerd, blowen niet, dus focussen de ouders en hulpverleners zich vooral op cannabis en niet op de zeer verslavende harddrug alcohol, die in flinke hoeveelheden wordt ingenomen door jongeren, óók voor hun 16e levensjaar, er mag goddomme zelfs reclame voor gemaakt worden. Maar goed terug naar The Urban Verbs, geniet van deze krachtige, energiegevende muziek, fabulotastiek! Over marihuana gesproken: Linval Thompson met 'Marijuana', voorgeblowde reggae, speciaal voor de 2 lobbyisten van de georganiseerde misdaad: Teeven en Opstelten. Er staan een paar te gelikte nummers op, die mag je gewoon overslaan (met toestemming van de dokter).
Hoofdingrediënt vandaag: Faithless met 'To All New Arrivals', speciaal voor de asielzoekers die hier onterecht met hun hoofd tegen de muur lopen, vanwege beleid gevoerd door o.a. VVD leeghoofd Teeven (daar heb je 'm weer!), die liever iemand terugstuurt en laat vermoorden, om daarna te verklaren, dat alle regels zijn gevolgd (ja jouw smerige klote regels hufter!) en hij zijn bebloede handen probeert schoon te wassen, wat niet lukt, want hij zit tot aan z'n oksels onder het bloed. Zoals de vermoorde Serviër, wiens verhaal werd verteld in Argos van 24 november jl. (later meer). Maar dit album is ook voor de kinderen, die dagelijks onnodig sterven en het grote aantal kinderen, dat nog steeds slavenarbeid moeten verrichten. Speciaal voor geschiedvervalser Geert Mak, nr. 8 'Hope & Glory'. Toet vandaag: Black Bombay met gelijknamig album, schitterende cross/wereld muziek van o.a. Italiaanse hand, een album waar je later lekker op kan slapen.

Je weet het: alles afspelen (tenzij anders vermeld) op ABN, voor het beste resultaat!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten