Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 december 2012

Muzikaal recept tegen pontifex twitters, prijsafspraken en leugens aangaande armoede

Hier het geneeskrachtig recept van jouw blogdokter P. Pisser, om je de komende avond door te loodsen (dus de bas en volume op 9, maar niet via de koptelefoon!

Vandaag is het eerste ingrediënt Slapbak met 'If it ain't broke, don't funk with it!' Schitterende funk, soms even te gelikt, maar dat mag de pret niet drukken, als je deze band niet zou kennen en je zou de muziek horen, zou je kunnen denken, naar een funkalbum van Vincent Van Go Go te luisteren. Funk? Dan maar meteen naar Bootsy Collins, de muzikale mafkees, die geniaal mooie funk maakt, hier het album: 'Fresh Outta 'P' University', samen met z'n maffe funk maat George Clinton heeft Colins hier weer een ijzersterk album neegezet. We vervolgen onze reis zusters en broeders, op het moeilijk kronkelende pad, met The The, waarachter Matt Johnson (van wie later een album onder die naam) schuilgaat een muzikale duizendpoot en geniaal componist en begenadigd tekstschrijver van uiterst maatschappij kritische teksten, die de tand des tijds ruimschoots doorstaan. Het album: 'Dusk' het zoveelste geniale album van Johnson, genieten dus!
Nu we het toch over genialiteit hebben, dat kan je zeker zeggen van Arno (Hintjes, de voormalig zanger van TC Matic, al zou ik dat niet meer moeten zeggen, hij heeft solo al flink meer muziek gemaakt), nu met het album 'Jus de Box', het zoveelste perfecte album van de zanger, die in zijn teksten net zo makkelijk overschakelt van Engels, naar Frans, naar Duits, naar Nederlands. Tied veur 'n pafske, zusters en broeders, zo nu het volgende album, hoofdgerecht: 'Where The Wild Things Are' van Agent Provocateur, met het schitterende 'Elvis Economics', speciaal voor alle grootgraaiende bankmanagers en directeuren, die ons zo de stront in hebben geholpen (en nu zelfs het lef hebben, te pleiten voor arbeidshervormingen), met hulp van politici, die samen een beroep doen op de hele wereld in te leveren en de aandeelhouders en zichzelf te ontzien. Agenten provocateurs, waar de zogenaamde kraakbeweging begin jaren 80 van vergeven was, types, zelfs uit de VS, die zelfs granaten en semtex wilden leveren, als je in godsnaam maar wat opblies.....
Vandaag geen toetje, de dokter moet aan de lijn denken, in deze tijden van (te) zoete hapjes.

Voor het gewenste resultaat, alles afspelen op ABN!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten