Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 december 2012

Sander Dekker draait de publieke omroep de nek om

De ongelofelijk infantiele, wanpresterende VVD kleuter Dekker, die eerst met zijn 'heilzame werk' in Den Haag bergen belastinggeld heeft verteerd, mag nu staatssecretaris spelen. De halve zool heeft bedacht, dat in het vervolg niet de grootte, maar het aantal kijkers de programma's op radio en tv gaan bepalen, dat vindt hij een eerlijker systeem. Dus dat betekend een eind aan journalistieke onderzoeksprogramma's, die toch al zwaar onder druk stonden, een eind aan de al veel te weinig vertoonde klassieke en alternatieve muziekprogramma's, enz. enz. dat alles terwijl er wordt gesteld, dat de publieke omroep niet moet 'schieten' onder de kijkers en luisteraars van de commerciële zenders. Juist de programma's die minder goed bekeken worden, zouden tot de doelgroep van de publieke omroep moeten behoren (bwèh, alsof het om prostitutie gaat). Het is duidelijk, de VVD wil PVV stemmers lokken met deze maatregelen, nadat deze 'liberale' partij eerder al inzette op het terugdringen van culturele activiteiten in het groot. Daarnaast hebben de neoliberalen van de VVD een broertje dood aan kritische onderzoeksprogramma's, het is niet leuk als telkens weer blijkt hoe fout jouw partij wel niet is, of dat de door de VVD bediende doelgroep ondernemers, die lekker fout bezig zijn, publiekelijk aan de paal worden genageld.

De christelijke omroep baas Hagoort, liet desgewenst weten, dat hij blij is, dat de kwaliteit van de programma's belangrijker is dan het aantal leden van de omroepen. Hij durfde zelfs te stellen, geen ingewikkelde, moeilijk toegankelijke programma's meer te willen zien of horen. Dus lekker makkelijk toegankelijke programma's maken, zoals het ongelofelijk domme 'boer zoekt hoer', suffe sterren die in het water duiken, enz. enz. Hagoort was al lekker op dat pad bezig en krijgt nu een flinke duw in de rug van de jaknikkende VVD kleuter Dekker, om het klootjesvolk, met 2 of 3 hersencellen en een bak aardappelschillen in hun kop, te bedienen.

Het meest navrante is wel, dat er eigenlijk een verdieping plaats vindt van het bestaande systeem, immers door lid te worden van een omroep, kon je aangeven, dat je de programma's van een bepaalde omroep wilt zien, dus wel degelijk gebaseerd op de interesse van de kijker. Door nu de kijkcijfers voorop te stellen, die bij mijn weten, nog steeds gemeten worden, via een achterhaald systeem, van een aantal uitgeselecteerde kijkers en luisteraars, die aangeven iets gezien of gehoord te hebben, i.p.v. de cijfers van kabelaars te gebruiken, verdwijnen echt goede programma's niet meer naar de nachtelijke uren, zoals tot nu toe gebeurde (dat was al schandalig), maar verdwijnen ze naar de vuilnishoop. Zelfs als het om daadwerkelijke cijfers zou gaan, is dit de macht aan de meerderheid geven, terwijl het de taak van de moderne democratie is, ook rekening te houden met minderheden.
Dit is niet liberaal, of progressief, maar een uiterst dubieuze neoliberale, conservatieve manier van doen, een godvergeten smerige ploertenstreek!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten