Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 2 december 2012

Muzikaal recept voor haargroei, echte belastingverlaging voor de onderlaag en tegen willekeur van grote bedrijven

Hier uw geneeskrachtig recept van uw blogdokter P. Pisser, om u door een week vol gegarandeerde leugens en andere ellende te helpen.

Het eerste ingrediënt: The Stranglers met 'All 12 inches (1982-1990)', jezus was was deze band goed en wat een juweeltjes op dit album, zoals een cover van '96 Tears' van Questian Mark & The Mysterians' (of: ? & The Mysterians), genieten piepels! Nu we toch in de 80er jaren zijn, het album 'High Tide Fiction', uit 1979 van Richard H. Kirk, de 2e lp van het album, ook de minst toegankelijke, maar wel godvergeten mooi. Elektronica uit lang vervlogen tijden, van de voorman van Cabaret Voltaire, van wie later meer, je hoort het, pas op! sinterklaas ligt op de loer, zet je fiets dubbel op slot! Als 3e ingrediënt: Exos met 'Eleventh' het eerste album van de IJslandse (?) elektronica/trance reus Arnvidur Snorrason, in 1 woord geweldig!
Nu we toch in het hoge Noorden zijn, even een stap opzij richting Japan: 'Konton' van Toshinori Kondo & Ima, ronduit schitterende muziek met medewerking op dit album van bas-reus en producer Bill Laswell en zijn maatje Nicky Skopelitis. Met groet aan Makiko, die hier als een slaaf werd gebruikt, door een tyfustuinder (daar zijn er maar weinig goede van te vinden), deze tuinder was er n.b. trots op, dat hij als man meeliep in de eerste 'Dolle Mina' protestmarsen, een extra grote bastaard dus. Van Japan naar Duitsland (in het verleden een wat 'minder gelukkkige' combinatie), met cd 8 'Canyon Cazuma' uit de box 'The Electronic Journey' van Tangerine Dream, skitterende muziek, af en toe iets te gelikt, maar altijd de moeite waard! Hekkensluiter vandaag: het album 'Wak'd' uitgebracht onder de naam Plantastik, waar weer een andere alias  zit van Matthew Buschwack of Bushwacka, maar uiteindelijk schijnt de man Matthew Benjamin te heten, ach maakt 't uit, de muziek is grandiosio! Al is hij wel een beetje wak'd, hij schijnt in god te geloven....

Voor het gewenste resultaat, alles geheel afspelen op ABN!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten