Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 december 2012

Désirée Bonis nu net zo fanatiek tegen statusverhoging, als voorheen in haar positief pleidooi

Op staccato manier reagerend op de vragen van Meurders (Radio1 na 11.00 u.) over het PvdA standpunt inzake de statusverhoging van de Palestijnen bij de VN (ze doen nu echt voor spek en bonen mee), gaf de woordvoerder buitenland van de 2e Kamerfractie van de PvdA, Désirée Bonis nog eens aan, wat de woorden en beloften van de PvdA waard zijn, nul komma nada! Driftig pratend, alsof ze haar eigen mening desnoods op het schavot nog zou verdedigen, liet ze voorkomen, dat ze er nooit anders over dacht. Als je iets maar lang genoeg (en emotioneel herhaalt), geloven de 1 en 2 hersencelligen, met een bijzonder kort termijngeheugen, jouw woorden vanzelf en de praktijk wijst uit dat dit werkt, zie afgelopen verkiezingen. Maar de nieuwe huppelkut van de PvdA was wel degelijk voor deze statusverhoging en na fikse druk van de PvdA top, ging de nieuw(-op-)lichter, als de soepeldraaiende windvaan Samsom, om. Vandaar haar bezoek aan de VARA, waar zij nog eens herhaalde, dat het onthouden van stemmen in deze een grote overwinning is, ha! ha! ha! Alsof je een gijzeling beëindigt  door de slachtoffers neer te schieten en vervolgens verklaart, dat deze aanpak geweldig was, nee een overwinning op de gijzelnemers. Gelukkig is Meurders niet direct kritiekloos, zoals de meeste van zijn VARA collega's, als de PvdA mee regeert en de trut stond dan ook behoorlijk voor paal.

Over de uitbreiding van de nederzettingen op de West Bank, die de Israëlische regering heeft aangekondigd, wenst Bonis dan ook geen antwoord te geven. Volgens een Israëlische krant, zijn er een paar Europese landen, die op voornoemd bericht hun ambassadeur uit Israël willen terugtrekken. Meurders wilde weten, of de PvdA ook zo'n stap wil zetten. Maar Bonis wenst daar niet op te reageren, natuurlijk wil de PvdA zo'n stap niet zetten, dat is wel duidelijk na de smerige draai, die Timmermans vorige week maakte. Hufter Bonis stelt gewoon, dat dit bericht niet zeker is en weigert er op te reageren, al komt Meurders daar een paar keer op terug. De PvdA heeft al van zich doen spreken, middels de veroordeling die Ashton van de EU uitsprak over het voornemen van de Israëlische regering, aldus Bonis, alsof Ashton door de PvdA wordt aangestuurd, ha! ha! ha!.

Vorige week was Timmermans volksverlakker van de week*, Bonis staat nu al op 1, met stip!

*Zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/12/frans-timmermans-volksverlakker-van-de.html

Trouwens benieuwd wat volksverlakker Timmermans nu zal zeggen, nadat hij vorige week expliciet de nederzettingen politiek van Israël aanhaalde* (hierboven), het nieuwe standpunt, dat hij vorige week innam, zal nu wel blijven staan, niet dat hij daardoor minder belachelijk wordt, maar binnen een week 2 keer draaien, zal zelfs voor deze enorme klootzak wel iets te veel zijn. Dat Bonis als eerste op die uitbreiding van de nederzettingen reageerde, is al een teken aan de wand.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten