Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 december 2012

Post NL en het afbreken van de postmarkt

De belangenbehartiger van de juweliers heeft vandaag bekend gemaakt, dat juweliers geen gebruik meer moeten maken van Post NL, daar het te vaak voorkomt, dat pakketjes 'verdwijnen'. Zie hier nog een van de heilzame resultaten, die de privatisering van de post heeft opgeleverd. Zojuist op BNR 'Juridische Zaken' het verhaal van een vrouw, die een telefoon opstuurde, die eveneens 'verdween'.

Over de juweliers reageerde Post NL, dat dezen een extra verzekering (aangetekend) kunnen nemen, maar wel één met een speciaal tarief, voor de telefoon in kwestie zou men maar liefst € 50,-- moeten betalen.....

Post NL stelt telkens weer dat de postmarkt een uitstervende is, niet dat de cijfers daar naar waren, maar het klinkt goed hè, de digitalisering die de post opvreet. Post NL (TNT Post) is zelf verantwoordelijk voor het opdrogen van poststromen: de postzegels zijn de laatste 12 jaar, meer dan in prijs verdubbeld, de post wordt heel vaak niet op tijd bezorgd, dagen van bezorging zijn verdwenen en als het aan Post NL ligt, gaan daar nog een paar dagen af, pakketjes verdwijnen, zoals net geconstateerd, voor postzegels mag je nu een uur in de rij staan bij de service balies van de supermarkten en brievenbussen zijn vaak niet meer te vinden.

En dan spreek ik noch niet eens over het, op een bijzonder onbeschofte manier van afserveren van de postbodes en het uitknijpen van de nieuwe bezorgers.

Het karwei is bijna geklaard..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten