Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 december 2012

Herman van Veen en de rechten van het kind

Zojuist bij de EO op Radio1 (na 15.00u.) aandacht voor de uitgeprocedeerde asielzoekers, een christelijke man probeerde een lans voor deze stumpers te breken. Ook in de studio Herman van Veen, hij vroeg of er kinderen bij die uitgeprocedeerde asielzoekers zaten, want dan kan je een beroep doen op de rechten van het kind, alsof de Nederlandse staat zich daar ook maar iets van aantrekt, het is duidelijk dat van Veen 'niet echt' met beide benen op de grond staat, Nederland is meermaals op de vingers getikt voor het schenden van de rechten van het kind....

Wim Berkelaar, 'christelijk geschiedkundige' deed een beroep op de democratie, als het gaat om uitgeprocedeerde asielzoekers: democratisch besloten, dus terug sturen naar oorlogsgebieden is geen probleem. Het is als met Teeven, die zijn bebloede handen wast in onschuld, maar de rest van zijn armen vergeet. Ondanks dat al meermalen is gebleken dat mensen na deportatie verdwijnen of vermoord worden, zoals onlangs weer eens bleek in het Radio1 programma Argos van 24 november jl. Teeven vindt dat Somaliërs, die niet naar hun eigen land uitgezet kunnen worden vanwege de gevaarlijke situatie daar (voor het vliegtuigpersoneel en de  marechaussee, die de deportaties verzorgen), toch uitgezet moeten worden, niet naar Somalië  maar naar Kenia, dan kunnen ze naar Somalië lopen...... Ja waar haalt deze enorme boerenlul het lef vandaan? Hij zou zelf gedumpt moeten worden in Somalië, zonder papieren of communicatiemiddelen.

En Berkelaar? Ach een enorme rechtse hufter, die geschiedkundige zegt te zijn, maar niet eens weet, wat er heden ten dage allemaal passeert, maar wel 'zijn' mening over zaken, waar hij geen kennis over heeft, ventileert voor de microfoon van de landelijke radio.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten