Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 9 maart 2013

Muzikaal recept voor de inwoners van Deurne en voor echte bescherming van de ijsbeer

Hier weer een geneeskrachtig recept, zoals regelmatig opgediend door jouw eigen blogdokter, de hoog doorgeblazen dr. P. Pisser.

Voorgerecht: 'Zeitgenössische Art/Gallery III', alweer een Oostenrijks album met een groot aantal nummers, dit keer door één artiest: Alexander Bleichinger, veelal op klassieke muziek geënte elektronica, maar ook hier en daar een 'jazzy' nummer, prachtig! We vervolgen met the Mecolodiacs met gelijknamig album, schitterende jazz/funk/blues, die door de bandleden zelf wordt aangeduid als 'Meco'. met een mooie cover van het willie Dixon nummer 'Spoonful'. Het geheel is zo opgenomen, dat het lijkt of de band in je huiskamer of slaapkamer staat te spelen, nogmaals geweldig! vanwege algeheel succes en instemming, nogmaals het album 'Verdes Son Tus Pasos', van La Buenasombrero' 'oorspronkelijke Spaanse funk' met latin inslag (ha! ha! ha!), maar jezus wat goed bueno! (let op de ritmesectie!) God mag weten waarom de dokter nu The Talking Heads opvoert, dat zal altijd een raadsel blijven, net als god's wegen: het album 'Remain In Light' één van de mooiste van The Heads, sjkit'r'nd! En i.d.d. de hemel is een plaats waar nooit, nee nooit iets gebeurd, halleluja jutteperen!  Dan het wonderlijk mooie album van Sex Gang Children met 'Pop Up', remixes van bestaande mooie nummers, dus...... In het kader van het internationale Beck jaar: 'Mellow
Gold', waanzinnig mooie psychedelische bluesrock, maar dat wist je al. Tot slot nog een thema album: P.S.I., erg zweverig allemaal, terwijl je voor een beetje zweven met muziek al een heel eind opstijgt! Nummers van o.a. Eric Stone, Jim Glass, Peter Hunt, e.v.a., vaak te korte nummers, maar wel mooi uitgevoerd.

Alles geheel afspelen op ABN!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten