Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 juli 2013

OV Chipkaart, eens een gedrocht altijd.......

ChristenUnie 2de Kamerlid Carla Dik-Faber is teleurgesteld, over het spaaklopen van overleg met alle betrokken partijen, om te komen tot een loket, dat alle problemen met de waardeloze OV-chipkaart gaat aanpakken . Waar was deze Faber, toen haar partijcollega Huizinga, het Nederlandse volk deze waardeloze ripkaart door de strot duwde? De nitwit spreekt over opgeloste aanloopproblemen, zoals de veiligheid van de kaart, ze doelt hier op het kraken van deze kaart door hackers, niet over de privacy van de burgers, die deze kaart gebruiken en waar de overheid de gegevens van wilde ontvangen en bewaren! Het leuke is wel, dat door het spaaklopen van het overleg, deze gegevens diefstal door de overheid nog steeds niet ingevoerd kan worden..... ha! ha! ha! ha!
Maar in dezelfde zin liegt Faber, immers het kraken van de kaart kan nog steeds, alleen wenst men daar geen geld meer aan uit te geven!

De CU kuttekop (klinkt toch beter dan kuttenkop) Faber wil af van het woud aan in- en uitcheck paaltjes, dat men nu op sommige stations aantreft. Hé Faber, de reiziger wil af van dit waanzinnige gedrocht, dat maandelijks een paar miljoen in de kassa's van de vervoerders laat lopen, doordat mensen niet goed hebben uitgecheckt en daar verder niet achter aan gaan. De OV reiziger wil af van belastingvoordelen voor auto's en zeker voor dikke grote stinkbakken als de Porsche Panamera,  De OV reiziger wil heel simpel gratis openbaarvervoer, laat mensen daar een vast deel van de belasting voor betalen, i.p.v. een paar honderd euro voor een parkeerplaats, ook al heb je nooit een auto in bezit gehad! De OV reiziger wil af van de zinloze aanleg van nog meer asfalt en de uitstoot van autoverkeer, die jaarlijks zorgt voor rond de 18.000 vroegtijdige overlijdens en een groot aantal kinderen met luchtwegklachten. Gebruik al dat geld voor een goed gratis openbaar vervoer, mensen die dan alsnog met een plofmotor willen rondscheuren, doen dat dan maar tegen extra kosten uit eigen portemonnee, ook voor de vervuiling die zij veroorzaken. Dan pas zullen we eindelijk helemaal van de files af zijn en zullen zelfs de kosten voor de zorg dalen. Stijgende zorgkosten, een zaak waar met name de VVD zich druk om maakt, maar wiens politici niets aan de oorzaken wensen te doen!!!

Vandaag mengde deze VVD, via stoephoer de Boer (hééé), zich in deze discussie, in GMN liet de Boer weten, dat ze een systeem wil voor het OV, waar de reiziger achteraf betaalt, net als bij de telefoon..... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dan heeft de reiziger helemaal geen idee meer, dat'ie is genept. Op ADHD staccato niveau keft ze de tijd vol*. Zo vindt ze de scheiding van NS in 2 bedrijven, ProRail en NS, een succes.... Ondanks dat juist vandaag weer een rapport het daglicht zag, waarin dit als een grote fout wordt neergezet. Kockelman haalde terecht de uitlatingen van voormalig D66 minister Wijers aan, die zich als minister verzette tegen de splitsing met het argument, dat je een monopolist niet moet privatiseren, een redenering waar niets tegen in te brengen is. Dat geldt niet voor nitwit de Boer (en haar partij), volgens haar heeft de splitsing gezorgd voor andere aanbieders op het spoor en dat is voor de OV reiziger voordelig, nou ja, voor de reiziger in gebieden, die voor de NS niet interessant zijn. Volgens de Boer is Arriva goedkoper dan de NS, ja kunst: lawaaiige treinen, geen toiletten en een uitgeklede dienstregeling, nee echt waanzinnig! Bovendien heeft de politiek grote steken laten vallen als het gaat om de NS, zie het fiasco met de hogesnelheidslijn en de Fyra treinen, die ervoor zorgen, dat de NS steeds meer voor de reis per spoor vraagt. Leeghoofd de Boer durft het spoor met de weg te vergelijken: ProRail zorgt voor het spoor, dat door diverse vervoerders wordt gebruikt en Rijkswaterstaat zorgt voor de wegen, die door verschillende vervoerders worden gebruikt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ik wist niet dat delen van wegen ook exclusief door één vervoerder worden gebruikt.......

Hé de Boer, jij bent mede verantwoordelijk voor alle ellende veroorzaakt door het autoverkeer (inclusief de doden en luchtwegklachten bij kinderen) en voor het steeds onaantrekkelijker worden van het OV, waardoor OV reizigers zich uiteindelijk maar een auto aanschaffen!

*Dat is een manier van praten, die steeds meer politici hanteren, je wordt er schijtziek van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten