Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 augustus 2013

Bussemaker: geen boycot Winterspelen en reflectie op wat je vroeger hebt gedaan is belangrijk....... ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen in Kots Kamerbreed PvdA nitwit en zwaar disfunctionerend minister van Onderwijs Bussemaker, bijna een uur lang (over die duur straks meer....).
Reflectie op wat je vroeger hebt gedaan is belangrijk, aldus deze volksverlakker, ze zei dit op de uitlatingen van haar partijgenoot en hypocriet Vermeent. Deze zei gisteren, dat KPN niet overgenomen zou moeten worden door América Môvil en dat hij achteraf spijt heeft voor zijn steun aan privatisering van dit bedrijf.
Natuurlijk staat zij als deelgenoot aan het afbraakkabinet Rutte 2, achter de overname van KPN, door dat bedrijf....

Het grofst zat dit takkewijf te liegen en fantaseren over de Olympische Spelen in China, zij zat in het toenmalige kabinet Balkenende. Zij was toen ook tegen een boycot en het meedoen heeft zaken daar veranderd, die nooit meer terug te draaien zijn, ze doelde natuurlijk positieve veranderingen in de mensenrechten. Helaas zijn die mensenrechten sinds die tijd achteruit gegaan, volgens onderzoek van mensenrechtenorganisaties. Wat niet meer terug te draaien is? Nou, de mensen, die in aanloop van die Spelen hun huis werden uitgedonderd, waarna deze huizen gesloopt werden, i.d.d. die huizen zijn voorgoed weg en een aantal van die oorspronkelijke huizenbezitters, die iets te 'fanatiek' protesteerden, zitten nog steeds vast.... Maar Bussemaker kreeg een Chinese 'studente' (ha! ha! ha!, waarschijnlijk met de rang van kolonel) toegewezen, die haar tijdens de Spelen aldaar begeleidde en met die 'studente' heeft ze nog steeds goed contact...... Wat ook niet meer terug te draaien is, is de mooie sier, die China met die spelen maakte, net zoals Hitler dat in 1936 in Berlijn deed, al is bij de laatste, de mooie sier wel 'enigszins' vervaagd en vermoordde deze een groot aantal homo's naast alle andere slachtingen... Je moet gaan naar Sotsji, dan kan je daar de boel aan de orde stellen, aldus Bussemaker (net zoals Balkenende dat toen bij de Chinese top deed..... ha! ha! ha! ha!). Wat deze PvdA hypocriet erg goed vindt, is de discussie, die is ontstaan....... ongelofelijk, godverdomme, alsof dat ook maar iets uithaalt. Bussemaker wil homo's niet verplichten een statement te maken in Sotsji, maar als Irene Wüst, die er onlangs voor uitkwam, dat ze biseksueel is, daar een statement maakt, heeft dat héééééél vééééél invloed...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Meer argumenten om de Spelen in Sotsji wel te boycotten.
Als je op een dergelijke blinde manier, als Bussemaker, reflecteert op jouw handelen in het verleden, is dat niet belangrijk, maar volkomen zinloos, paardenkut!

Bussemaker wil af van de OV-jaarkaart voor studenten, 'misschien niet meer voor festivals en dergelijke..', hé tyfustrut, je kan alleen een OV-jaarkaart voor een deel van de week krijgen, in de vakanties is deze niet geldig, maar zelfs dat is nog te veel? Jij hebt zo te zien meer dan 10 jaar gestudeerd, welgestelde ouders neem ik aan. Veel studenten hebben tegenwoordig geen nagels om hun kont te krabben en werken zich een bult naast hun studie, laat ze godverdomme het hele jaar met die kaart reizen, de NS bijvoorbeeld is van de overheid, kwestie van vestzak - broekzak. Jezus wat een asociaal!
Hetzelfde met het (a)sociaal leenstelsel, dat is volgens Bussemaker, niet zo heel veel anders, dan de huidige situatie, die huidige situatie is al asociaal en met het asociaal leenstelsel, wordt het nog erger, maar jij kon studeren, tot boven je dertigste jaar, smerige volksverlakker!

Over de leraarssalarissen durfde de kuttekop ook nog haar gore bek open te trekken: 'Het beroep van leraar gaat niet alleen over centen', dat was haar verweer over het handhaven van de nullijn. Het salaris van de Nederlandse leraar is niet slecht vergeleken met het buitenland, wat ze er niet bij vertelt, is dat dit vergeleken is met het Europese gemiddelde........ Maar ze durft, dus zegt ze, dat het ook om de liefde voor het vak gaat, de roeping.... godverdomme!!!! Kijk naar je eigen veel te hoge salaris, tyfuswijf, als jij nooit in de politiek had gewerkt, 'verdiende' je, gezien je 'capaciteiten' hoogstwaarschijnlijk, niet veel meer dan € 1.000,-- per maand!!! Het politieke 'bedrijf' zou ook een roeping moeten zijn, dan zeggen, dat leraren een goed salaris hebben, terwijl je zelf zo'n 150.000 euro binnen graait voor een jaar disfunctioneren, is werkelijk een gotspe!!!!

U zult het mij niet kwalijk nemen, maar na een half uur ben ik schijtziek naar de wc gegaan en heb BBC World Service maar opgezet, gadverdamme wat een teringwijf van een klotepartij!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten