Pagina's

woensdag 7 augustus 2013

Muzikaal recept voor het berechten van verdachten, i.p.v. ze te vermoorden en de directe verwijdering uit de politiek van Timmermans en z'n partijgenoot Nijboer

De geneeskrachtige muzikale recepten van dr. P. Pisser zijn wereldberoemd om hun gave, de geest van de mens te openen. Te openen voor wat er werkelijk rondom je gebeurd en niet de baggerpropaganda die je dagelijks rijkelijk door de strot wordt geduwd, via radio, tv en via overheidsvoorlichting (oplichting is een beter woord), na een aantal sessies zal je merken, dat je je niet meer zo maar van alles op de mouw laat spelden, door wat voor volksverlakker dan ook.

Geheel in zijn nopjes, vanwege het besluit van de Uruguayaanse regering, om softdrugs volkomen te legaliseren, bezorgde de dr. mij het volgende recept (al liep hij nog wel te schelden op net domme kortzichtige VVD stel Opstelten en Teeven, die hier een omgekeerde koers volgen, dit om hun bazen in de georganiseerde misdaad een plezier te doen....):

Eerste ingrediënt: het al eerder beproefde album 'Maria Juanez' van Brad Leali and his Jazz Orchestra, waanzinnig mooie blaasjazz op een psychedelisch bedje, van deze bijna bigband, genieten mensen!! Het volgend ingrediënt bestaat uit een album van Changes en hun gelijknamig album, met daarop een lekker lange uitvoering van 'Summertime', volmaakte muziek, prachtig!!! Het zal de dr. niet zijn, voor het aansluitend album, op het eerste gezicht volkomen niet aansluitend en dat doet het ook niet, zelfs niet met nog een 'Summertime', dit keer van Brainbox met het compilatie album uit 'The Very Best Album Ever' series, dus 'The Very Best Brainbox Album Ever', dat is het niet, dat zijn altijd de originele albums, maar goed de mooiste nummers van Brainbox staan er wel op, jezus wat was dit een goede band!! Nummer 20 en 21 overslaan, die hebben wat mij.betreft niets met Brainbox te maken. Je raadt 't niet, maar nu heeft de dr. Ike Yard geprogrammeerd, hij is zo blij dat hij de gelijknamige eerste ep weer in het bezit heeft en volgens hem, kan je Ika Yard zelfs programmeren, tussen klassieke stukken in, daar geloof ik echt geen barst van, maar ja de dr. is nogal eens onder de invloed van.... Maar het is wel godverdomde goed,wel weer heel goed aansluitend, is het album 'Baby', van Yello, zit tijdens het luisteren te kijken naar een horror met David Niven, gvd sprekend Dieter Meijer van Yello. Maar wat een fenomenaal mooi album, hè? Wat een geluidstovenaars, prachtig!!!! Met o.a. de veel te vroeg overleden zanger en tekstschrijver Billy Mackenzie en percussionist Beat Ash op een aantal nummers. Niet dat het beter zou zijn, maar wel mooi aansluitend: Röyksopp met 'Melody A.M', jezus piepels, is dat genieten of niet ?!!!
Dat was 't weer, wat betreft deze sessie, tot de volgende.
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten