Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 7 augustus 2013

Timmermans: het gebruik van drones is een duivels dilemma

PvdA kleuter en happende vissenbek Timmermans vindt het gebruik van drones een dilemma...... Er vallen ook 'onschuldige slachtoffers' bij en dat steekt Timmermans. 'Onschuldige slachtoffers', het woord alleen al.... Bovendien zijn die 'onschuldige slachtoffers' inderdaad te betreuren, maar het ergste is wel, het doel van deze zwaar illegale acties, het standrechtelijk executeren van verdachten, die vooralsnog net zo onschuldig zijn, tot na het uitspreken van een rechterlijk vonnis.

Dus onze minister van Buitenlandse Zaken, vindt het standrechtelijk executeren van verdachten, wel goed te praten. De doodstraf is een barbaarse straf, dat hadden we ooit afgesproken in Nederland. Tegen verdachten zou eerst een rechtszaak moeten worden gevoerd, voor het vonnis valt, dan spreek je nog niet eens over de doodstraf. Vanuit de VS liet men weten, dat zelfs verdachte handelingen al genoeg zijn, voor een aanval met drones. Als u met vakantie bent in het Midden-Oosten en u haalt een statief uit de kofferbak van uw huurauto, bent u uitermate verdacht bezig, immers i.p.v. het statief zou het een geweer in een hoes kunnen zijn, daarom zou u een potentieel doelwit, van moordende VS beulen kunnen zijn........

Het gebruik van drones zou internationaal verboden moeten worden, daar elke geheime dienst gegarandeerd gebruik gaat maken van deze ondingen, dat is zeker.

De VS zou per direct aangeklaagd moeten worden voor terroristische handelingen met meervoudige moorden als resultaat.

De VS creëert met elke aanval met drones, een fikse groep terroristen, daar kunnen we zeker van zijn...
Je zou bijna denken, dat de VS dit expres doet, om de 'vaart' in de wapenindustrie te houden, het is tenslotte crisis.....

En Timmermans? Een minister dit het bovenstaande uit z'n strot kan krijgen, zou per direct de laan uitgestuurd moeten worden, is de zak nou helemaal gek geworden?!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten