Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 3 augustus 2013

Wielaert, de 'sportverslaggever' over de boeiende sport...... vissen!

De over een olifant getilde idioot Wielaert, had in zijn eerste Lijn 1 programma gistermorgen op Radio1, na zijn met belastinggeld betaalde vakantie in Frankrijk, als onderwerp 'sportvissen', u weet wel, volwassen 'mensen', die het een sport vinden om dieren, met net iets minder hersencellen dan zijzelf, te martelen. Op z'n achterlijke jaren 50 sinterklaasdichtersstijl vroeg de lul, of dit een zuivere, schone sport is, dus zonder doping...... En ja hóóóóóóór dat is 't, wel 's avonds een borreltje, u weet wel harddrugs, de 'geïnterviewde' heeft 't over Jägermeister.

Wielaert spreekt graag met veel cliché's terwijl aan het eind van elke zin een straaltje kwijl uit z'n mondhoeken loopt, dat kan je horen, als hij het kwijl wegslurpt, als een volwaardige speedverslaafde. De zak heeft 't zo een aantal keer héééééél interessant over 'een tak van sport', als hij het over vissen martelen heeft..... Deze rechtse bal, Wielaert, heeft gehoord van de Oost-Europeanen, die de visvijvers leegvissen en o schande, de vissen meenemen ter consumptie. Dit verhaal hield Wielaert nog even in de lucht, totdat een oost-Europese vrouw inbelde en dit verhaal ontkrachtte.....

Vraag van Wielaert aan een koppel vissers (2): "Zijn jullie op elkaar ingespeeld?" "Ja, we kennen elkaar van binnen en van buiten?" Je vraagt je af, wat dat koppel nog meer doet, dan vissen martelen alleen.....

Natuurlijk is er ook een 'bioloog, die zich met 'sportvissen' bezig houdt en Wielaert vroeg hem: "ben jij de Mart Smeets van het vissen?" Jezus christus wat een enorme klaplul! Alsof Smeets een goede sportjournalist is... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De vissers zijn 'opperst geconcentreerd', volgens de doorblatende Wielaert. 'De 'sport' is groot in de VS', zo zwatelde hij door (en wat ze daar hebben willen wij ook!). Eén van de aanwezigen: "vrouwen vissen ook! En dat zijn geen roodharigen in een tuinbroek......". Het is toch godverdomme ongelofelijk, dat dit met je belastinggeld wordt uitgezonden, jezus christus, wat een loodzware mongolen, te achterlijk voor woorden! 'En die vrouwen vissen 't snot voor je ogen weg', zo, dat vindt Wielaert wel heel interessant, zo'n uitspraak, dus die herhaalt hij nog een paar keer.... en voegt daar op z'n achterlijke jaren 50 manier aan toe: "hebt u dat luisteraar?" Een van de aanwezige imbecielen zegt: "het is een way of life", daar voegt de lijp Wielaert aan toe: "het is zen, een filosofie" ?!!?? Waar slaat 't godverdomme op?

Dan vertelt een van de beulen wat het mooiste is aan het 'sportvissen', als een grote vis 'aanslaat', die explosie van kracht in het water, een hartslag van 180, je wordt bijna meegetrokken (???!!???). En ach dat beetje leed, waar een inbeller op had gewezen (maar dat niet als 'een beetje' leed had afgedaan), dat leed weegt niet op tegen het plezier........ zou je ze godverdomme niet zelf een levensgrote haak door de lippen jagen? En ten slotte zorgen wij voor een goede visstand en schone wateren, alsof de strijd van generaties, vanaf de 60er jaren, niets heeft uitgehaald, en deze imbecielen, die schijt aan het verkankeren van de natuur hebben, dit voor elkaar kregen, jezus christus!!

Wat een enorm kloteprogramma, betaald met uw belastinggeld!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten