Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 oktober 2013

Monasch verdedigt het driedubbel pakken van huurders

Vanmorgen op Radio1, na 11.30 u.) een discussie tussen PvdA hufter Monasch en Paping van de Woonbond. Het ging over het voorstel van de regering, de woningbouwcorporaties jaarlijks een verhuurdersheffing van 800 miljoen euro op te leggen, een heffing die zij mogen verhalen op de huurders, dit voorstel legt Aedes, de koepel van woningbouwcorporaties, morgen aan haar leden voor. Volgens Paping worden de huurders extra gepakt met deze maatregel, zij mogen bloeden voor deze diefstal uit de huurderspot, want zo zou je de inkomsten van de woningbouwcorporaties kunnen noemen, immers, in feite is het door huurders gespaard geld. Daar stelt Monasch tegenover, dat de regering 400 miljoen heeft uitgetrokken voor de schrijnende gevallen, dus de huurders met de laagste inkomens, krijgen iets meer toeslag. Daar stelde Paping terecht, dat er weliswaar een extra cent naar de huurders met een laag inkomen gaat, maar dat zij desondanks toch meer zullen moeten betalen, dan nu het geval is, terwijl ze geen cent meer kunnen inleveren. Daarvoor moet je dan maar aankloppen bij de woningbouwcorporaties, aldus Monasch, die moeten maar efficiënter gaan werken..... Dat is toch godverdomme niet te geloven, je stelt dat woningbouwcorporaties die heffing mogen verhalen op de huurders en als die daar moeite mee hebben, kloppen ze maar aan bij die corporaties....... Alsof het ook maar enige zin heeft bezwaar aan te tekenen tegen je huurverhoging, die weg is door de politiek voor 99% dichtgespijkerd*, ook wat betreft de officiële rechtsgang voor huurders, via de vermaledijde Huurcommissie, godverdomme!

28% van de huurders leeft onder de armoedegrens, dat is dus hun eigen schuld, als je de woorden van smeerpijp Monasch moet geloven........ Dan spreek ik niet eens over de grote groep huurders, die of steeds meer moeite hebben om rond te komen, of al bijna tot hun neus onderwater staan.
Paping stelde terecht, dat de inflatie wordt berekend over de hele bevolking (in juli was dit 3,1% AP), maar die inflatie is zo hoog door de huurverhoging per 1 juli, een inflatie, die dus voor de huurders veel hoger is dan die 3,1%!!! Daarnaast stelde Paping, dat jongeren die thuiswonen en die een inkomen hebben, zorgen voor een hogere huur (minder huurtoeslag) en verlies van andere toeslagen, terwijl dat bij de kopers niet zorgt voor bijvoorbeeld minder hypotheekrenteaftrek. Volgens Monasch is dat niet waar, dat geldt pas vanaf 23 jaar, aldus de leugenaar, want dat is hij, het is wel degelijk zo, dat van het minimale inkomen dat jongeren tot hun 23ste verdienen, een deel wordt meegerekend in het inkomen van het huurdersgezin..........

Monasch had in een zaak gelijk, dat de Woonbond de laatste jaren heeft geslapen, maar dat is geen reden, de huurders onevenredig hard te pakken, alleen maar omdat PvdA en VVD koste wat kost, de huizenbubbel zo veel mogelijk in stand houden, een grof schandaal!

Nog steeds blij dat u PvdA stemde?

*Tegen de inkomensafhankelijke huurverhoging, kan je niet eens bezwaar aantekenen........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten