Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 januari 2014

Bussemaker blij met verarming cultuursector

PvdA flapdrol Bussemaker, die godbetert minister mag spelen, was gisteren in hosanna halleluja juteperen stemming over de bezuinigingen op de cultuursector. Het gaat prima met deze sector, ondanks de bezuinigingen, deze ongelofelijke dombo vergeet even alle instellingen die al gesloten zijn, musea die opgedoekt zijn, orkesten, dansgezelschappen en toneelgroepen die intussen al zijn opgedoekt. Dit nog naast de verarming van het aanbod, door de overblijvende organisaties, die alleen nog de waardeloze populaire voorstellingen brengen zoals 'Soldaat van Oranje' (gadverdamme!!!). Voorstellingen die met constant herhaalde lovende uitspraken van zogenaamde 'vips', het klootjesvolk laten geloven, dat ze zonder het zien van die voorstelling er echt niet meer bij horen en dat die voorstellingen 'absoluut' geweldig zijn, het liefst met gebruik van nog 'wat' meer Engelse woorden, want daar houdt de massa van..........

Haar partijcollega in Den Haag, Marnix Norder, geeft bijna 200 miljoen uit, om karakteristieke cultuurgebouwen (van nog geen 30 jaar oud) aan het Spui te slopen, gebouwen waar toeristen o.a. voor naar Den Haag komen. Daar bouwt deze bouwmaffiawethouder een spuuglelijk, hoog klotegebouw voor terug, terwijl de culturele sector wordt uitgekleed...................... Norder gaat volgend jaar weg uit de Haagse politiek, vandaar dit peperdure standbeeld, voor deze geld verslindende en cultureel-kapitaal* slopende wethouder

Daarnaast vergeet Bussemaker, dat toeristen van over de hele wereld werden getrokken, door ons grote culturele aanbod, dat is al flink teruggelopen, waar Bussemaker natuurlijk de crisis voor aanwijst....... Terwijl het toeristenbezoek aan vergelijkbare landen als Nederland (op cultureel gebied) amper is afgenomen!

Bussemaker is duidelijk trots dat ze het afbraakbeleid, van de Friese VVD boerenlul Zijlstra, heeft overgenomen. Wat was haar mening, toen ze in de oppositie zat, bij dergelijke schandalige, kamikaze bezuinigingen.....?

Kortom Bussemaker roept hosanna over de verarming van de culturele sector in ons land!!!!

*Naast de monumentale gebouwen aan het Spui, heeft Norder nog wat oude, monumentale gebouwen laten slopen, tijdens zijn afbraakbewind. Dit alles naast het grote aantal betaalbare sociale huurwoningen, die hij heeft laten slopen, om daar dure huur- en koophuizen voor terug te bouwen, uiteraard in een veel lager aantal, dan die gesloopte huizen.
Benieuwd hoe deze enorme flapdrol in de toekomst wordt beloond door de bouwmaffia........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten