Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 januari 2014

Muzikaal recept voor echte ontwikkelingshulp, dus tegen ontwikkelingshulp, die het Nederlandse bedrijfsleven ruim baan geeft!!!

Gebruik de geneeskrachtige recepten van blogdokter Pisser, als je godvergeten kwaad bent, over uitspraken van politici, de baas, of wat dan ook (mits je terecht kwaad bent natuurlijk, maar dat is in het geval van politici niet zo moeilijk). Als je ziet wat die durven te zeggen en te doen, zakt je broek spontaan af. Neem de manier waarop zowel jong als oud worden gepakt, en hoe dit tuig, heel sluw beide partijen tegen elkaar uitspeelt, terwijl het geteisem weg komt met grove, onmenselijke maatregelen, die beide groepen (en de grote onderlaag daartussen) het leven steeds moeilijker maken............ Na het beluisteren van deze recepten, zal je je wonderlijk wel een stuk rustiger voelen en zal je geest een stuk meer ruimte hebben gecreëerd. Ruimte waarin je veel onmenselijk handelen, bedrog en politieke leugens makkelijker zal doorzien. Doe er je voordeel mee, en zoek geestverwanten, want die zijn er zat ook in 2014!!!

De dr. heeft eindelijk prijsgegeven, wat hij een paar dagen voor oud en nieuw heeft geflikt: hij heeft het voor elkaar gekregen een gastankwagen te vullen met een mengsel, dat losgelaten in een ruimte hetzelfde effect heeft, als een gemiddeld huis in de stad ruikt, na een aantal uren vuurwerk afsteken. Veel bewindslieden waren met vakantie en buren die vroegen wat er aan de hand was, maakte hij in officiële werkkleding duidelijk, dat het een behandeling tegen ongedierte betrof. Voor deze actie had hij met name de bewindslieden uitgekozen, die buiten de stad, of  zonder meer in, of tegen het groen aan wonen (en dat zijn er heel wat). Daarna heeft hij alle kieren van ramen en deuren afgeplakt....... Leuke verrassing als je van je niet verdiende wintervakantie thuis komt!! ha! ha! ha! ha!
Als eerste vandaag The Rolling Stones met hun eerste gelijknamige album en hun tweede album, The Rolling Stones no. 2, nog steeds mooi r&b werk van deze, toen nog vrij jonge band, mooi! (Niet te veel op de teksten letten overigens, dat geldt ook voor het volgende album). Door met John Lee Hooker met 'Folk Blues' één van de vele schitterende albums van deze bluesgigant!!!! Nu komt de dr. met een erg vreemde keus, The Beatles en hun 'White Album', sla gerust het vervelende ob-La-Di enz. maar over, jezus wat een vervelend nummer! Er staan er nog een paar op, zoek maar uit, gelukkig is het een dubbel album en is er genoeg schitterend, vaak psychedelisch werk te vinden op dit album.!!! Een nog vreemdere keus: Jr. Walker & The All Stars en het legendarische album 'Shotgun', mensen, daar gaat men over 200 jaar nog van uit de bol, groots en klassiek!!!! Dit jaar overleed George Duke, vandaar nog eens zijn geweldige album 'I Love The Blues, She Heard My Cry', een album die de grote klasse van deze man nog eens laat horen, net zo legendarisch en klassiek als Jr. Walker!!!! Dat geldt zeker ook voor het album 'Motion Pictures' van de Zwitserse psychedelische geluidslandschapsschilders van Yello, jezus wat is dit treurig goed!!!!! Dan de prachtige psychedelische verzamelaar 'Ultra House - the L.A. Connection', met namen als Glen Meadmore, Too See Bee, Mistress Mix & The King Cut Groovers, Deep Fry, e.a., ijzersterk!!! Nog zo een, nu met latin inslag: 'Emiliano 2', met namen als Deep.Dive.Corp, Katia B, Wicked Lestor, Beatless, Itamaraty, e.v.a. waanzinnig genieten, mohohóóóóóóí!!!!! Tot slot Orb en 'Orblivion', wat nog te zeggen, dan een psychedelisch mooie reis!!!
Volgens mij (AP) heeft onze ouwe toverkol dit recept ten gehore gebracht voor zijn volgelingen met oud en nieuw!!
Veel plezier en tot de volgende trip!

BRAHAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten