Pagina's

dinsdag 28 januari 2014

Eugene Roorda vindt dat iedereen crimineel is, dus is vervolging onzin........

De over een enorme hondendrol getilde neoliberale hufter Roorda, besteedde zijn column bij BNR vandaag aan Spong, die de Rabobank inzake het Libor-rente schandaal crimineel noemde. We zijn allemaal kleine vrolijke criminelen, aldus deze hufter. Hij noemt een aantal voorbeelden, zoals VVD helleveeg Schultz van Haegen, die het bedrijf van haar man een opdracht gunde....... Hé flapdrol, dat is ordinaire corruptie en niet een klein vergrijp, om nog maar te zwijgen over het vergiftigen van bewoners langs zogenaamde 80 kilometerzones, die zij omtoverde tot 100 km. zones, dat is een grove misdaad, begaan tegen de volksgezondheid van duizenden mensen!

De idioot noemt allerlei voorbeelden, zoals winkelbedrijven die eerst de prijzen verhogen, om daarna met aanbiedingen mooie sier te maken, of onderlinge prijsafspraken. Roorda doet dit met telkens de vraag te stellen, is dat crimineel? Met andere woorden, dat is niet crimineel....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Die Roorda moet echt een psychopaat zijn, als hij niet eens begrijpt, dat dit inderdaad misdadig is!!! Roorda noemt ook zijn eigen 'werkveld', reclame maken, 'we' beloven u van alles, maar kunnen dat natuurlijk niet waar maken, althans daar komt zijn pleidooi op neer. Roorda noemt dat: "Allemaal leugentjes voor uw eigen bestwil vinden 'we', maar uiteindelijk is het een vrolijke vorm van lichte criminaliteit........" ha! ha! ha! ha! Dus uiteindelijk geeft deze klootzak toe, dat het wel degelijk crimineel is, al is het met een verkleinwoord en relativerende termen.........
'Voor uw eigen bestwil', als u willens en wetens wordt opgelicht!!!!!!

Gezien zijn uitlatingen lijkt het me zinnig voor het OM, deze hufter eens onder een fiks vergrootglas te leggen, iemand die zo lult, moet minstens met één been in de onderwereld staan!

Mocht u Roorda tegenkomen, niet inhalen, maar inpakken en voldoende gefrankeerd verzenden naar Bratsk, Siberië, daar weet men wel raad met leugenaars en oplichters van zijn formaat!

Overigens zei Roorda over Spong en zijn uitlating: "Ook gij Brutus, zouden ze in de kerk zeggen"....... ha! ha! ha! ha! ha! Het is duidelijk, Roorda is niet alleen een neoliberale hufter en oplichter, hij heeft bovendien de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten