Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 januari 2014

Radio1 'De taalstaat', echt een programma waar de luisteraar op zat te wachten.......

Op zaterdag zijn de programma's na 11,00 u., Tros Kamerbreed en aansluitend na 12.00 u., Argos doorgeschoven naar de middag vanaf 13.00 u. In plaats daarvan vandaag voor het eerst 'De taalstaat', gepresenteerd door de stokoude peperdure puber Frits Spits, met wie men een jonger publiek wil aanboren....... ha! ha! ha! ha! ha! Een programma met veel 'het en de', zoals 'het gesprek van de week, de man van de week, het vuilnisvat van de week, de vogel van de week, enz. enz., natuurlijk zo veel mogelijk ADHD schreeuwerig gepresenteerd, met veel 'muziek.....' Leuk hè, daar zaten de luisteraars van Tros Kamerbreed en Argos echt op te wachten, 'De taalstaat' lijkt dan ook heel erg op Kamerbreed en Argos...........

Eén ding is duidelijk met de nieuwe waardeloze programmering op Radio1, de grootgraaiers die de boel naar de kloten helpen, vinden de prijs die zij 2 jaar geleden kregen, 'actualiteitenzender van het jaar', totaal belachelijk vinden, hoewel ze toen van de daken schreeuwden, wat een prestatie ze neergezet hadden... Het was dan ook een waanzinnige prestatie, als je bedenkt dat er 2 landelijke actualiteitenzenders zijn..... Overigens kan dat woord actualiteiten, wat betreft Radio1, vervangen worden voor 'hopelijk populair'.
Het kost een aardige belastingcent, maar daar heb je dan wel praktisch niets voor!!!

4 opmerkingen:

  1. Ja precies. Hetzelfde geldt voor de programmering van TV2. 'De slimste mens' bijvoorbeeld. Meestal wint de domste mens want die weet lekker veel van maraja kerrie. Overigens is het actualiteitenzender. Aan elkaar dus.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste Leon,

      dank voor jouw reactie, Je hebt helemaal gelijk, het lijkt wel een virus, ook BBC World Service radio lijkt dit virus opgelopen te hebben, al is het daar nog maar een begin van vervlakte berichtgeving en programmering. Ha! ha!, ja goed gezien, ik ben een stokoude dyslect, excuus ik zal het corrigeren.
      Met vriendelijke groet,

      Verwijderen
    2. Een half uurtje is leuk, maar hier wordt je een beetje onpasselijk van.

      Verwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. Helaas ben ik het niet met u eens, wat betreft een halfuurtje. Zelfs van het 'promo spotje' met het oervervelende stel Acda en de Munnik wordt ik tegenwoordig al schijtziek.
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen