Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 januari 2014

Radio1 'nieuwe' stijl.......

Vandaag is Radio1 begonnen met de nieuwe programmering, dat betekent 's ochtends een verlenging van het Radio1 Journaal, dit programma noemt men 'De Morgen' (origineel hè), dus van gewest tot gewest nieuws, met hier en daar een echte actualiteit, die er toe doet, nog meer muziek, dan in het Radio1 Journaal (tot nu toe dan) en in tijden van sport evenementen, een ongelofelijke berg dom gelul over sport. Voor de middag, wat ik tot nu toe gehoord heb, is al een zelfde programmering, in de middag presenteert nu zelfs de totale nitwit Willemijn Veenhoven op Radio1.

Aangezien het geld nog steeds over de plinten loopt bij de publieke omroep, nu alleen nog duopresentaties, met veel verslaggevers in het land, op zoals gezegd, 'van gewest tot gewest niveau', die natuurlijk ontzettend 'grappig' zijn....... Minstens drie BNR personeelsleden, zijn omgekocht met een berg belastinggeld, om voor Radio1 te gaan presenteren........ Weet u wat het waard is, mocht Radio1 dit jaar weer verkozen worden tot beste landelijke actualiteiten radiozender (niet zo moeilijk, als er 2 zijn!). Als het zo goed was in 2012, waarom dan die hele nieuwe programmering en aankoop van nieuwe presentatoren?

Eén ding is zeker, ook vandaag zo min mogelijk negatiefs over vuurwerk op Radio1, dus wel het bestoken van de hulpdiensten met vuurwerk en aandacht voor de slachtoffers die door vuurwerk afsteken in het ziekenhuis belandden (sensatie is al jaren de belangrijkste reden, voor het berichten op Radio1), maar geen woord over de levensgevaarlijke stoffen die kinderen en volwassenen binnen krijgen met oud en nieuw, of de gigantische lucht en bodemvervuiling door deze meer dan achterlijke troep!!!

Een nog duurdere programmering, die nog meer het 'goede woord' van de regering zullen propageren, wiens brood men eet, diens woord men spreekt!

Voor dit alles wordt door u betaalde belasting gebruikt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten