Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 januari 2014

Van Aartsen wil zware boetes op vuurwerk afsteken

Wat is er aan de hand? Heeft VVD kakker van Aartsen, die heel 'democratisch' burgemeester van Den Haag mag spelen, eindelijk het licht gezien en gaat hij het achterlijke vuurwerk afsteken, na een verbod, zwaar straffen? Nee natuurlijk niet, hij is van de VVD en daar hebben ze per definitie schijt aan de volksgezondheid van de gewone mens, nee van Aarsen wil zware boetes op illegaal vuurwerk. Natuurlijk begrijpt dit leeghoofd niet, dat zonder een verbod op al het afsteken van vuurwerk, het een zinloze strijd is, illegaal vuurwerk te verbieden. Van Aarsen voegde eraan toe, dat hij boetes van een paar duizend euro wil op illegaal vuurwerk, dan geeft hij u op een briefje, dat dit helpt........ ha! ha! ha! ha! Hij leeft al net als het VVD monster van Heeze, Wiegel, in het land van Ooit! Dat zijn hulpdiensten worden bestookt met gewoon vuurwerk, waaronder vuurpijlen, vindt hij hooguit een bezwaar, om dat dit niet mag, maar de stap nemen, om alle vuurwerk te verbieden en daar de 2de Kamer mee te bestoken, dat gaat deze slappe lul te ver. Hetzelfde geldt voor de gigantische lucht-, bodem- en watervervuiling door het afsteken van (legaal) vuurwerk, maakt 't uit, dat kinderen en alle burgers die tegen dit achterlijke 'gebruik' zijn, zwaar worden vergiftigd, op de laatste en eerste dag van het jaar en dat de natuur of het milieu daar onder lijden, daar maakt men zich bij de VVD al helemaal niet druk om....... Hoe wordt een burgemeester ook al weer anders aangesproken? Dat was toch met 'burgervader?' Lekkere vader, jezus wat een gevaarlijke gek!!!

CDA Europarlementariër Esther de Lange meende vandaag ook nog een duit in het zakje te moeten doen. Zij wil een Europees verbod op de verkoop van zwaar vuurwerk...... ha! ha! ha! ha! Als je dat vandaag invoert, kan je het morgen in Rusland kopen! De Lange wil geen verbod op het prachtige vuurwerk, dat gunt ze iedereen....... ha! ha! ha! ha! ha!

Momenteel is het 'leuke' PvdA rode hoedje zonder baard, Plasterk op Radio1, en ook hij wil er geen bliksem aan doen, vuurwerk is een oeroud gebruik in Nederland.......... ha! ha! ha! ha! Waar haalt de fantast het vandaan? Volgens deze 'rode' clown houdt 99,9% van de Nederlanders zich aan de afspraken (geen illegaal vuurwerk).......... ha! ha! ha! ha! ha! Tellen kan deze wetenschapper dus niet, bovendien denkt hij nog, dat illegaal vuurwerk, dat hier niet te krijgen is, over de grens wordt gehaald......... Hij leeft dus totaal buiten de werkelijkheid en begrijpt nog steeds niet, dat illegaal vuurwerk via het internet wordt gekocht!!!

Plasterk, van Aartsen en de Lange zijn dus politici die het normaal vinden, dat Nederlanders op grote schaal worden vergiftigd en dat de hulpdiensten daar nog het meest onder te lijden hebben!!!!!
Naast alle andere politici, die geen verbod eisen, zouden deze drie bewindslieden, inclusief Opstelten, met name, alleen al vanwege hun belachelijke, onverantwoorde uitlatingen strafrechtelijk vervolgd moeten worden, immers zij gedogen dat hulpdiensten hun werk in groot gevaar moeten doen, tijdens oud en nieuw, nog buiten de grote schade aan de volksgezondheid en het milieu, die dit vuurwerk afsteken oplevert!!!

Zoals zo vaak, ook hier gaan de centen voor de volksgezondheid en veiligheid, de verkoop van vuurwerk levert 12 miljard aan belastinginkomsten op.......................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten