Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 januari 2014

Van den Bosch blijft de boel flessen

Transporteur van den Bosch, gespecialiseerd in vloeibare- en bulkgoederen, wordt door de FNV voor de rechtbank gesleept, daar het bedrijf de Oost-Europese werknemers uitbuit en daarmee zorgt voor verdringing op de arbeidsmarkt. Het bedrijf is zo schofterig bezig, dat nu zelfs de Hongaarse chauffeurs worden ingeruild, voor die uit Bulgarije en Roemenië, die zijn nog beter uit te buiten.........

Gelukkig dat de FNV actie onderneemt en meteen (terecht) de regering en voorgaande regeringen aanwijst als mede schuldig, daar de inspectie, die dit soort zaken moet onderzoeken, volledig is uitgekleed, kortom een zwaar tekort aan medewerkers, door verkeerde bezuinigingen (dat geldt overigens voor veel meer inspecties, zoals ik zo vaak op deze plek stel). De FNV staat nu onder PvdA bewind en mijn uitlating, dat Rutte 2 mede verantwoordelijk is, komt dan ook niet van de FNV, die prijzen Rutte 2, die eindelijk 'iets' gaat doen........... Jezus christus, niet te geloven!!

Trouwens, onze chauffeurs moeten jaarlijks examens afleggen, om te testen of de kennis over gevaarlijke stoffen en andere zaken, op orde is; hoe zit dit met Oost-Europese chauffeurs? Ga me nu niet vertellen, dat men in Bulgarije dezelfde eisen stelt aan vrachtwagenchauffeurs......... Gezien het soort vervoer dat van den Bosch uitvoert, lijkt me dit behoorlijk belangrijk!

Ondertussen maar klagen over Oost-Europeanen, die zich beter moeten gedragen in ons land...... Om je dood te schamen!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten