Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 januari 2015

Abvakabo: thuiszorgwerkers al massaal ontslag aangezegd.......

Gistermiddag hoorde ik Marian Beldsnijder van Abvakabo op Radio1. Deze dame vertelde, dat 28.000 thuiszorgwerkers ontslag is aangezegd en dat een fiks aantal daarvan al thuiszit...... Er zijn al zorgorganisaties failliet gegaan en de overblijvende organisaties willen meestal wel de medewerkers overnemen, mits ze akkoord gaan met een schandalig lage beloning van € 10,-- bruto per uur, aldus Beldsnijder....... Met andere woorden: alweer een geweldig resultaat van het totale afbraakbeleid dat Rutte 2 voert......

BNN superleeghoofd Veenhoven, was één van de presentatoren en zij vroeg Beldsnijder waarom die thuiszorgmedewerkers niet particulier gaan werken, dat hebben een aantal vrouwen uit haar kennissenkring gedaan en die verdienen veel meer...... DING DONG!!! De dombo bedoelt zwartwerkers, daar je ook als zzp'er niet veel meer verdient dan die 10 euro per uur...... Tijd voor de belastingdienst eens even huize Veenhoven in de gaten te houden, wedden dat de trut haar huishouding zwart laat doen?????!!!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ik had het nog niet gemeld, maar het zal u duidelijk zijn, dat naast de thuiszorgwerkers, ouderen slachtoffer zijn of worden, van deze bezuinigingsmaatregel, uit het meer dan asociale beleid van Rutte 2........ Zo weet u als thuiszorgwerker of oudere meteen, dat u vooral niet op de PvdA, de VVD, D666, de 'Christen'Unie en de SGP moet stemmen op 18 maart a.s.!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten