Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 januari 2015

Ben Kok heeft de islam bestudeerd en weet dat jezus de waarheid is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen donderdag had Radio1, zoals ik al eerder berichtte, een themadag: 'jouw vrijheid, mijn vrijheid', ofwel 'mi casa es su casa', oh nee, dat is wat anders en dat wil men nu juist niet, nee men wil vrijheid, gelijkheid en broederschap, maar wel zo ver mogelijk van 'onze casa'...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nou dat gelijkheid wil men natuurlijk al helemaal niet, veel te makkelijk dat wij de 'derde wereld' ongestraft kunnen leegvreten, uitbuiten en ons er fiks aan kunnen verrijken..... Laat staan gelijkheid in Nederland, dan zouden te veel bobo's zich miskend voelen, zij hebben immers recht op hun welstand, hadden die anderen ook maar op een betere plek geboren moeten worden en met een goed stel hersenen, ja toch?

Na 10.00 u. op Radio1 donderdagmorgen Ben Kok, die zich een joods-christelijke pastor noemt......... Ben Kok, die het heerlijke nieuws van de opgestane heer kwam verkondigen en tegelijk dacht, van de islam een stel eerste klas duivels vereerders te kunnen maken (in vergelijk met zijn enige ware geloofssprookje, het protestants christelijke geloof). Want 'Ben' heeft jaren de koran bestudeerd en heeft er ook nog eens tien in z'n bezit, dus vertel 'Ben' maar niets over de islam of de koran!! Die moslims zijn in tegenstelling tot de christenen, alleen maar uit op geweld en overheersing en zeg nou zelf, dat kunnen we van het christendom niet zeggen, na zo'n 1.500 jaar bloedbaden in naam van het christendom....... Christenen 'waren immers niet verantwoordelijk' voor alle ellende die in de naam van dit geloof zijn begaan: alle oorlogen, bloedbaden, verkrachtingen, genocides, slavernij, brandschatting, diefstal en uitbuiting (Europa, Afrika, Indonesië, India, China, Midden- en Zuid-Amerika), naast de knechting van vele natuurvolkeren, onder diezelfde noemer, die daarmee ook binnen de kortste keren voor een flink deel van de aardbodem verdwenen en ga nog maar even door.

'Onze Ben' weet dat de zondvloed eerlijk was, de zondvloed die in het oude testament beschreven staat en waarbij zo ongeveer alle levende dieren, behalve twee van elk en de bestaande mensheid werden uitgeroeid, ze waren tenslotte al 100 jaar gewaarschuwd door een sprookjesfiguur (ook de dieren waren door 'god' gewaarschuwd...), dus een gewaarschuwd niet gelovige, telt voor twee en daarmee zijn ze rechtvaardig om zeep geholpen, inclusief de kinderen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een dwaas!!! 'Onze Ben' heeft nog nooit van het nieuwe testament gehoord en de boodschap van jezus, dat als je geslagen wordt, je jouw vijand de andere wang toekeert..... Alhoewel 'onze Ben' wel de moslims verwijt, dat zij jezus maar als een profeet zien en niet als de zoon van god..... ha! ha! ha! ha! Ja mensen, deze potsierlijke gek kreeg bijna een uur de tijd,om z'n gore praatjes te verkondigen, praatjes gebaseerd op stokoude kwaadaardige sprookjes........ 'Onze Ben' heeft al helemaal geen probleem met de vele bloedbaden beschreven in de bijbel, die de Arabische stam, die als joden worden aangeduid, onder hun broedervolk de 'filistijnen' aanrichtten, god had nu eenmaal de pest aan de filistijnen! Dat daar, net als bij de zondvloed, zelfs baby's omkwamen, daar maalt 'onze Ben' niet om, hadden ze maar niet geboren moeten worden in een filistijns gezin, vanaf dat moment waren ze vogelvrij, voor 'Bens' god en was het dus rechtvaardig dat ze massaal verzopen, samen met hun broertjes en zusjes........... Zo is 'onze Ben' ook voor de vele bloedbaden, die Israël aanricht onder de Palestijnen, terwijl deze partijen, totaal ongelijkwaardig zijn en Israël bij de start van hun gestolen staat, een groot deel van het gebied 'etnisch' zuiverden van Palestijnen........ Dat is rechtvaardig volgens het grote kwaadaardige sprookjesboek van 'onze Ben', de bijbel.......

'Onze Ben' is wel zo'n ongelofelijke hypocriete klootzak, dat hij tijdens de opening van een moskee een vliegtuigje boven het gebouw liet rondvliegen. Hij liet daar vliegen met een wervende tekst voor zijn jezus, samen met zijn daaraan bungelend sprookjesgeloof, die de waarheid vertegenwoordigen, dat noemde hij wel 10 keer, tijdens de uitzending........ Wat hem betreft mogen alle moskeeën vandaag nog de grond inzakken, niet de mensen hoor, dat hoeft nu ook weer niet. Al weet ik zeker, dat wanneer dit wel zou gebeuren met moslims, die in de wegzakkende moskee zouden zitten, 'onze Ben' als eerste zal zeggen, dat dit eerlijk is, jezus heeft dat zo gepredikt en het zal ook eerlijk genoemd worden door Ben, die dan zal zeggen, dat ze al meer dan 10 jaar zijn gewaarschuwd en 'wie niet wil luisteren, moet maar voelen...', ja toch...???!!!!

Nee Ben weet 't wel, de islam is oorlog en het christendom is liefde, dat heeft het christendom wel bewezen, met voornoemde feiten. Deels feiten, daar er ook wat staat genoemd uit het meer dan verrotte kwaadaardige sprookjesboek van Ben Kok, de bijbel!!!
Hè Ben???!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten