Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 januari 2015

Jeroen Recourt wil elke 25 jaar herziening levenslang, maar wil niet tornen aan absoluut levenslang...... Ofwel: Recourt is een laffe, hypocriete, slappe lapzwans!!!

Vorige week in de uitzending van BNR Juridische Zaken, het pleidooi van de pedante PvdA kwast en hypocriet Recourt, om bij levenslang, elke 25 jaar (!!!) te kijken, of die levenslange gevangenisstraf niet omgezet moet worden in bijvoorbeeld voorwaardelijke vrijlating. Nee, Recourt wil dit niet om de 15 jaar, zoals dit in veel 'buitenlanden' wel gebeurd, of 20 jaar, nee om de 25 jaar!! Verder liet hij wel even 'snel' weten, dat hij niet tegen de afschaffing van de absolute levenslange gevangenisstraf is........ Nee, veronderstel dat het kiezers kost, vandaar dat hij ook 25 jaar als tijd voor herziening wil.....!!! Vuile hypocriet, je zal de lul ooit als rechter voor je hebben gehad, jezus!

Vijfentwintig jaar, heel wat mensen bereiken die leeftijd niet eens.........

Vergeet hierbij niet, dat volgens de rechten van de mens, een absolute levenslange gevangenisstraf een schending van de mensenrechten is, waar ik aan toe zou willen voegen, dat zo'n straf ronduit een vreselijke marteling genoemd kan worden........

Voor meer hypocriet gedrag van deze PvdA volksverlakker, klik op 'Recourt', onder dit bericht.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten