Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 januari 2015

Zzp'ers hebben niets te klagen, aldus Kamer van Koophandel....... ha! ha! ha! ha! ha!

De Kamer van Koophandel (KvK) maakte vandaag bekend, dat zzp'ers niets te klagen hebben. Dit 'weet' de KvK door een onderzoek, dat zij hield onder 6.000 zzp'ers, waarvan er 60% meewerkte aan dit onderzoek, dat zijn er dus 3.600!!! Het totaal aantal zzp'ers was volgens het CBS in het derde kwartaal van 2014 opgelopen tot meer dan 800.000 Dit aantal moet intussen aanmerkelijk meer zijn, gezien de thuiszorgmedewerkers, die gedwongen zzp'er zijn geworden in het laatste kwartaal van 2014...... Dit alles betekent, dat er nog niet eens 0,5% van het aantal zzp'ers meewerkten aan dit onderzoek en op grond van een onderzoek onder nog geen half procent zzp'ers, concludeert de KvK dus dat de zzp'ers niets te klagen hebben..... ha! ha! ha! ha! ha!

Het inkomen bij 7 van de 10 zzp'ers in midden- en kleinbedrijf bleef stabiel (gelijk) in 2014. Waarna de KvK stelt, dat bijna de helft van de zzp'ers een groeiende omzet had........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vergeet u nogmaals niet, dat ook deze cijfers gebaseerd zijn op een onderzoek onder nog geen half procent van de zzp'ers.........

Dan het aantal zzp'ers dat meewerkte aan het onderzoek, alleen zzp'ers die het redelijk goed, of goed doen, hebben deelgenomen aan dit onderzoek. Logisch je gaat de KvK niet vertellen, dat het als 'onderneming' slecht met je gaat, je gaat immers geen reclame maken voor jezelf, als het slecht gaat...... Voor gedwongen zzp'ers is het al helemaal raadzaam niet uit de school te klappen, daar ze meestal maar 1 opdrachtgever hebben en als de dood zijn deze te verliezen!!!

U snapt het al! De rekenmeesters van de Kamer van Koophandel, kunnen zo terecht bij de cijfergoochelaars van het CBS!!!

Overigens kan je nog vragen stellen, bij de onafhankelijkheid van de onderzoekers, die een en ander uitzochten voor de KvK, als er al een bureau van buiten werd gebruikt..... M.a.w.: ook de Kamer van Koophandel zelf heeft geen belang bij negatief nieuws over zzp'ers, allesbehalve!!!

Voor de cijfergoochelkunsten van het CBS, klik op deze verkorting, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten