Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 januari 2015

D66 de bewakers van uw privacy....... Als het ze zo uitkomt!

Hoorde vanmorgen, dat een aantal D666 plorken op station Den Haag Centraal 'flyerde' voor de privacywetgeving. Dit omdat het vandaag 'de dag van de privacy' is..... ha! ha! ha! ha! Wat mij betreft is het elke dag, 'dag van de privacy!' Daar wringt dan ook de D666 schoen, het geteisem van deze partij voor de welgestelden, zorgt er al meer dan een jaar voor, dat het klotekabinet Rutte 2 kan doorregeren. Rutte 2 dat net als Rutte 1, tot nu toe heeft laten zien, dat men totaal schijt heeft aan die privacywetgeving en deze steeds verder uitkleedt!!! Een oplichter van D666 stelde dat zijn partij voor eerbiediging van de privacy is en voor meer transparantie over de opslag van gegevens........ Alsof het opslaan van gegevens normaal is, als het maar bekend is en als de periode maar kort is, alsof gegevens dan zouden worden vernietigd...... ha! ha! ha! ha! ha!

Kortom de zoveelste hypocriete verontwaardiging bij deze oplichterspartij, die i.v.m. de verkiezingen van 18 maart a.s., alvast wil laten zien, dat de partij goed bezig is....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Oh ja, verdient u minder dan € 50.000,-- per jaar, bedenk u dan tweemaal, voor u op D66 stemt, als u dat toch doet, stemt u in feite tegen zichzelf!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten