Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 januari 2015

Max van Weezel al weer uit de bocht...........

Afgelopen maandag, in het Radio1 Media Forum, vloog de totaal afhankelijke 'journalist' van Weezel, weer eens volledig uit de bocht. Onderwerp: het PvdA congres van het afgelopen weekeinde. Volgens van Weezel moet je oppassen om achter één figuur aan te gaan, die dissident is, waarna hij PvdA sufferd Duivesteijn noemde, o.a. de oud bouwmaffia wethouder van Almere, nu senator in de Eerste Kamer. Dat vindt vetberg van Weezel een 'tunnelvisie....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, er is ook helemaal geen reden, om de PvdA te volgen, of dissidenten van die partij apart te nemen, alles koek en ei in die partij en ze staan er geweldig voor!!!

Even later kwam oud-VVD'er en corrupte zakkenwasser van Rey ter sprake. Daar vindt van Weezel het dan wel weer bijzonder zinnig, dat een 'onderzoeksjournalist', diens gangen nagaat en spreekt met de mensen, die achter van Rey blijven staan....... ha! ha! ha! ha! ha!

Van Weezel had het op een gegeven moment over een 'Mart Smeets syndroom', dat is volgens van Weezel: niets negatiefs schrijven over geweldige sporters......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Smeets was en is te lui en te dom, om kritisch te kunnen zijn!!!

Moet u nagaan, deze van Weezel presenteert godbetert het journalistieke onderzoeksprogramma Argos...........

Voor meer berichten over van Weezel, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten