Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 18 januari 2015

Mona Keijzer dacht even dat ze beet had, maar ging plat op de bek! ha! ha! ha! ha! ha!

Mona Keijzer, leeghoofd en palingkoningin van het CDA, dacht afgelopen vrijdag bijdehand te zijn, toen zij met o.a. de burgemeester van Gouda te gast was bij BNR (na 11.00 u.). Wat dan pisvent, hoor ik u wanhopig krijten, terwijl u de fuiken van de Volendamse palingvissers, voorgoed naar hun denkbeeldige god helpt. Welnu, het was de palingkoningin ter ore gekomen, dat een leegstaande kazerne in Gouda, door moslims was aangekocht. Kijk en bij het CDA houdt men wel van een fikse roddel en Volendammers lusten er wel pap van, zeker als je daar nog lekker wat haat mee kan zaaien tegen minderheden..... De roddel is dat de bronnen van het geld voor die kazerne, niet bekend zijn en daar zou dus zomaar IS (= ISIS) achter kunnen zitten*... Ze vroeg de burgemeester het e.e.a. en voor dat ze het woord in haar mond kon nemen, rolde het zomaar over tafel, uit de mond van de burgemeester: "Bibob". En ja, de hele transactie was bekostigd uit de moslim gemeenschap zelf en er is dus al een Bibob procedure in werking gesteld, om te zien of alles volgens de regels gaat...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat stond de enorme palingkut voor gek, geweldig!!!

Natuurlijk moest de trut alsnog het laatste woord, dus zei ze, dat de moslims zich moeten uitspreken tegen 'moslimterreur.........' Ook voor de palingkoningin: eis dat de gematigde moslims dit kenbaar maken, middels een groene halve maan op de mouwen, zo weet ook deze trut of ze een medeburger kan vertrouwen, ook al is ze zelf (en haar partij) totaal onbetrouwbaar en daarmee ongeloofwaardig!!!!!

* Al doen ze in Volendam en bij het CDA graag dikke zaken met de religieuze schoften dictatuur Saoedi-Arabië, dat maar al te vaak moskeeën financiert in het westen en dus ook in ons land.....

Voor meer berichten over Keijzer en/of Saoedi-Arabië, klik op deze namen, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten