Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 januari 2015

Charlie Hebdo: het moet maar eens afgelopen zijn met het beledigen van de islam..........

Vanmorgen in de Kots Nieuwsshow na 8.30 u., een aantal figuren, onder wie Marc Chavannes en Mohamed Azahaf van de Facebook-pagina 'Niet Mijn Islam'. Ik zette de radio rond 8.40 aan en verdomd, het leek wel een herhaling van zetten, die na de moord op van Gogh werden gedaan. Persvrijheid en vrijheid van meningsuiting zijn leuk, maar het moet niet beledigend worden!!!! Azahaf begon te zemelen over een klein meisje, dat voortdurend wordt gepest en vergeleek dat met de belediging van een voor moslims 'heilige' man...... Met andere woorden: de redactie van Charlie Hebdo heeft gekregen waar het om gevraagd heeft......... Wat de figuren vergeten, die telkens met deze lulpraat komen, is dat tot voor een jaar of 70, je bijvoorbeeld een fiks aantal banen kon vergeten, als je niet gelovig was. In landen waar de islam staatsgodsdienst is, is deze situatie nog steeds van kracht, al is het in een 'wat sterkere' mate, je bent als ongelovige je leven niet zeker. Dit alles, dus ook wat betreft het christelijke geloof, onder de vlag of het kruis van een geloof in uiterst kwaadaardige sprookjes en zoals u weet, zijn sprookjes gefantaseerde verhalen..... Wie zou er pissig worden, als je roodkapje een hoer noemt??!!!
 
De mensen die zich los hebben kunnen maken van deze geloven, moeten het niet in hun hoofd halen, religies te bekritiseren, laat staan dat ze de gelovigen of hun geloof beledigen, dan zijn de rapen gaar. Terwijl diezelfde gelovigen wel alle vrijheid moeten hebben, om ongelovigen te beledigen, dat is nu eenmaal onderdeel van hun geloof......... Neem de uitlating van de totaal mislukte kneus Balkenende, die als premier durfde te stellen, dat er zonder het geloof geen waarden en normen zouden bestaan......... Terwijl geen samenleving kan bestaan, waar het stelen, moorden en verkrachten gelegaliseerd is, m.a.w. de religies hebben zich de normale leefregels toegeëigend, die nodig zijn voor een functionele samenleving en vervolgens deze al bestaande regels als van hun god gegeven beschouwen,  zoals de enorme kwezel Balkenende durfde te doen....... Dit nog buiten het feit, dat Balkenende in zijn regeerperiodes, niet anders deed dan zich schuldig maken aan: liegen, bedriegen en stelen van de grote onderlaag!!!

Chavannes durfde nog te zeggen, dat hij voldoende kritiek heeft op Rutte, maar dat dit zonder beledigingen kan........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een voorbeeld! Rutte steekt met het uiterst asociale schoftenbeleid van zijn kabinet, een grote dikke vinger op, tegen de grote onderlaag, die hij volledig uitknijpt en grinnikt daar vervolgens ook nog eens bij!!! Vervolgens zou je deze onzelfstandige, asociale hufter niet mogen beledigen? Laat je nakijken Chavannes!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten