Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 januari 2015

Bram Bakker geeft eindelijk toe, dat hij een charlatan is: hij gaat deelnemen aan een cabaret voorstelling.... ha! ha! ha! ha! ha!

Huis, tuin en keuken 'psychiater' Bram Bakker was gisteren te gast bij Radio1 (rond 11.35 u.). Hier vertelde hij, dat hij samen met een 'ex-patiënt' aan cabaret gaat doen..... ha! ha! ha! ha! Eerlijk gezegd, had ik altijd al de idee, dat zijn optredens in de media, slecht uitgepakte cabaretvoorstellingen waren, maar nu gaat hij dat dus 'serieus' op de planken doen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een flapdrol!!!

Geelen, journalist en columnist van de Volkskrant had flink de pik op Bakker en hij raadde eerder iedereen aan, die in Nederland met media te maken had, die deze mislukte koekenbakker in hun telefoon hadden staan, dit nummer te verwijderen. Geelen stelde dat Bakker diagnoses stelde, over mensen die hij alleen uit het nieuws kende en dan vaak pas, nadat hem om zijn 'deskundige advies' was gevraagd, nou u snapt 't al, dat heeft hij nooit gedaan...... ha! ha! ha! ha! Wat een leugenaar! Met veel poeha diagnosticeerde hij mensen in sensatie tv programma's, mensen die hij nooit gezien, of gesproken had, maar Bakker noemt dat simpel 'psychiatrische etiketten plakken........' ha! ha! ha! ha! ha! Groots vertelde Bakker, dat hij Geelen om een onderhoud had gevraagd en dat hij een bak koffie met Geelen had gedronken, veel gelul daarna kon niet voorkomen, dat hem gevraagd werd, of Geelen zijn woorden had teruggenomen, nou nee, maar dat hoefde ook niet, aldus Bakker..... ha! ha! ha! ha! ha!

Bakker denkt nog na of er muziek in de voorstelling gebruikt moet worden, die hij en zijn 'cabaret partner' gaan brengen..... Deze namaak psychiater durfde te zeggen, dat hij dacht aan muziek van 'zelfmoordenaars....' Echt mensen, dit rolde zomaar uit deze 'psychiater....' Het viel me nog mee, dat hij het niet over serie-zelfmoordenaars had......
Een 'psychiater' die suïcide, zelfmoord noemt en daarmee aangeeft suïcide als een misdrijf te zien, allemachtig wat een topidioot!!!

Ach, al met al gaf Bakker ten overvloede nog eens aan, dat je hem vooral nooit meer serieus moet nemen.......ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten