Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 januari 2015

Asscher: vrijheid past niet bij de PVV, maar juist bij de PvdA....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren schoot de wanpresterend PvdA minister en slaapbol Asscher weer eens geheel uit de bocht (met 15 km/u.). Deze drollenpoetser durfde gisteren op het PvdA congres te zeggen, dat het woord 'vrijheid', in de naam van de PVV, daar niet thuishoort, maar juist bij de PvdA........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Allemachtig waar haalt de zak het vandaan? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hier even wat PvdA 'vrijheden': De PvdA vrijheid om verkiezingsprogramma's en beloften, na de verkiezingen met het vuilnis mee te geven en daarmee de kiezers vreselijk te bedonderen..... De PvdA vrijheid om je idealen overboord te zetten, waarmee in het verleden een flink deel van de achterban werd besodemieterd.... De PvdA vrijheid om de grote onderlaag nog verder uit te knijpen, dan men ooit voor mogelijk hield..... De PvdA vrijheid om elke solidariteit volledig te vernietigen....... De PvdA vrijheid om de huurders onbeschoft grote huurverhogingen te geven, zodat zo'n 80% van de huurders een prijs betaalt, alsof hun (vaak allang afbetaalde) huis, 10 keer meer waard is geworden....... De PvdA vrijheid om de zwaksten uit de maatschappij, de invaliden, ouderen en chronisch zieken, keer op keer te pakken........ De vrijheid om de zorgkosten op de burgers af te wentelen, i.p.v. op de organisaties en ondernemingen, die kapitalen verdienen aan die zorg, zoals farmaceuten, fabrikanten van medische apparatuur, de bouwmaffia met de veel te dure designziekenhuizen, de zorgverzekeraars, die zelf intussen een fiks deel van der zorgtaart opvreten en tot slot de topinkomens die in de zorg betaald worden, terwijl tegelijkertijd Rutte 2 niets wenst te doen aan gezondheid schadende producten als suiker, zout en foute vetten, die zorgen voor een steeds grotere stijging van de zorgkosten, om over de luchtvervuiling, die voor veel gezondheidskosten verantwoordelijk is, nog maar te zwijgen........ De PvdA vrijheid van alcoholreclames in de media toe te blijven staan, terwijl de schadekosten van deze uiterst verslavende harddrug, alleen al voor de gezondheidszorg, gigantisch zijn........ De PvdA vrijheid om miljarden in de banken te steken, vanwege grof wanbeleid*, zonder daarbij meteen bindende contracten af te sluiten die echt structurele verandering bij de Nederlandse banken teweeg hadden kunnen brengen en uiteraard had men als eerste de top onmiddellijk de straat op moeten schoppen..... De PvdA vrijheid om keihard te liegen, maar dat bleek al uit de voorgaande opsomming........

Nee, voor echte 'vrijheid' moet je bij de PvdA zijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Wat een idioot en wat een oplichter!!!

* Wat zelfs het grootste deel van de wereld, in een nog steeds voortdurende crisis heeft gestort........

Excuus mensen, in de kop stond de VVD genoemd, waar dit PVV moest zijn, ook al wordt het verschil tussen die twee steeds kleiner, klopt het niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten