Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 januari 2015

MH17: Rutte weigert verslag van een diplomatieke bijeenkomst vrij te geven, een verslag waarin Nederland werd gewaarschuwd om niet boven Oekraïne te vliegen.....

Rutte weigert het verslag van een diplomatieke bijeenkomst in Oekraïne, van 3 dagen voor de ramp met vlucht MH17, vrij te geven. Op die bijeenkomst werd ook een Nederlandse diplomaat gewaarschuwd voor de gevaren, van het vliegen boven Oekraïens oorlogsgebied. Rutte zegt dat de informatie bij alle relevante organisaties ligt, maar openbaar maken gaat een stap te ver, aldus de potsierlijke oplichter. Openbaarmaking zou normaal politiek verkeer onmogelijk maken...... ???!!!??? Oh, dus als de waarheid beter verzwegen kan worden, omdat je daar zelf niet zo goed mee wegkomt na alle leugens, stel je gewoon dat openbaarmaking 'politiek verkeer onmogelijk maakt???' Jezus wat een kul, alsof er in dit soort documenten nooit namen worden zwart gemaakt....... Maar Rutte was er nog niet, dus zei hij vervolgens: "We zouden een precedent scheppen, waardoor gesprekken voortaan niet meer gehouden worden, dat is een stap te ver...."  ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ongelofelijk, volgens mij heeft Snowden een heel groot precedent geschapen op dat gebied en zelf dat heeft dit soort gesprekken niet onmogelijk gemaakt!!!!

Maar wel weer logisch dat Rutte de boel zo belazert, wat moet je anders als je al meer dan een half jaar loopt te liegen, dat het gedrukt staat, als het om vlucht MH17, of de opstand in Oost-Oekraïne gaat........???!!

Nogmaals: Rutte 2 is (mede) verantwoordelijk voor het neerstorten van vlucht MH17!!!

Voor meer berichten over vlucht MH17, klik op 'vliegramp', onder dit bericht. Hetzelfde geldt voor Oost-Oekraïne, klik dan op 'Oekraïne'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten