Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 januari 2015

Koenders: 'wees altijd op je hoede!' ha! ha! ha! ha! ha!

De jakniksprekende PvdA klotenklapper Koenders, zei gisteren bij de opening van de Vakantiebeurs in Utrecht*: "Er is geen reisadvies (o.a. voor Frankrijk...ha! ha! ha!), maar wees altijd op je hoede, in een wereld waar veiligheid niet vanzelfsprekend is, is (héééé!) het van belang dat reizigers zich goed voorbereiden. Het ministerie helpt hen daarbij", aldus deze verwaande kwast. Ik hoor u alweer gillen, maar hoe dan ouwe Azijnzeikerd????!! Terwijl u uw luxe kofferset ritueel in uw tuin verbrand. Welnu via apps....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Benieuwd of het ministerie van BuZa ook therapie tegen de nieuwste gevallen van vliegangst vergoed, of therapie voor de vele nieuwe gevallen van straatvrees, dan te bekostigen door het ministerie van BiZa..... ha! ha! ha! ha! ha!

* Het is natuurlijk van het allergrootste belang, dat de minister van Buitenlandse Zaken het vliegverkeer verder stimuleert, het kan immers altijd nog beter, als het gaat, om het verkloten van de luchtkwaliteit en het klimaat!!

Voor meer 'fantastische' berichten over Koenders, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten