Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 31 januari 2015

Taskforce epedemie slaat toe in 'musealand...........'

Het is werkelijk om schijtziek van te worden, het woord 'taskforce', een woord dat 'groot' werd tijdens de Golfoorlog die in 1990 door de VS tegen Irak werd gevoerd. Een oorlog die eigenlijk al net zo illegaal was als de laatste oorlog van de VS tegen Irak, die in 2003 begon en die meer dan 1 miljoen Irakezen het leven kostte..... De eerste die het woord 'taskforce' daar veelvuldig gebruikte, was dacht ik VS generaal Schwarzkopf. Zoals gezegd: in Nederland wordt dit woord sinds een jaar of 15 veelvuldig gebruikt. Elke houtenlul en huppelkut met een beetje macht gebruikt dit woord, om ten eerste aan te geven, dat men een woordje over de grens spreekt en ten tweede denkt men, dat met gebruikmaking van dit woord, de bevolking onmiddellijk het grote belang zal zien, van wat men wil bereiken ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De laatste die ik 'taskforce' hoorde gebruiken, was gistermorgen bij BNR's slijmkwijl van Liempt te gast, directeur van de Nederlandse Museumvereniging Siebe Weide. Niet geluisterd naar het eerste halfuur van 9.30 -10.00 u., maar na tienen even geluisterd en verdomd daar kwam 'ie: de taskforce 'Museumeducatie', waarop de oud bakken rollade van D666, Ursie Lambrechts als generaal met de koperen fluit is gezet. Deze 'taskforce' wordt straks gebruikt (Lambrechts is nu nog kwartiermaker.....) om de contacten tussen scholen en musea te verbeteren........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ik wist niet dat het mot was tussen de scholen en de musea! Jezus wat een gelul!

De top-idioot van Liempt liet zich in de paar minuten, die ik luisterde ook nog eens van een geweldige kant zien. De enorme hufter, die zich duidelijk weer eens niet goed had voorbereid, dacht dat de taskforce bedoeld is voor 'het probleem' dat er veel zou worden geklaagd over kinderen, die herrie lopen te maken in musea, want daar houdt dit super ouwe BNR wijf zelf 'ook niet' van.... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten