Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 januari 2015

Bussemaker positief over aanpakken radicalisering op scholen, precies als bij het tegengaan van pesten, dat ook al een doorslaand succes is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren op Radio1 de hele dag een themauitzending; 'Jouw vrijheid, mijn vrijheid...'  ha! ha! ha! ha! Wie verzint zo'n titel???!!!! Na 9.00 u. was ook de zwaar disfunctionerend minister van Onderwijs, PvdA helleveeg Bussemaker, te horen. Zij was uiteraard vol lof over haar  'Charlie Hebdo maatregel', de verplichting aan het onderwijs, dat daar de radicalisering onder moslim jongeren moet worden tegengegaan, iets dat volgens hare hufterigheid bijvoorbeeld via een rollenspel, 'of iets anders' gedaan kan worden, zoals zij eerder al betoogde....... ha! ha! ha! ha! Het onderwijs is niet eens in staat om het pesten aan te pakken, laat staan radicalisering.... ha! ha! ha! ha! Jezus wat een leeghoofd!!!

Voor de gelegenheid had Bussemaker een PvdA huppelkut meegenomen, die alleen voor haar baan als lerares leeft, dus tijd te over heeft. Deze opmerking is van belang, daar de docenten in het voortgezet onderwijs voor een groot deel al flink overwerkt zijn..... Deze trut had het over 'roddelen'  in de klas, dat schijnt daar een verplicht nummer te zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, daar krijg je heel verantwoordelijke burgers mee, met roddelen...... ha! ha! ha! ha! ha! Deze hutsefluts stelde verder, dat er wel vrijheid van meningsuiting bestaat, maar dan wel gebaseerd op een gefundeerde mening, dus niet gebaseerd op 'vage websites.....' Met andere woorden: niets over de illegale oorlog tegen Irak, door de VS en gesteund door een groot deel van de westerse regeringen, een illegale oorlog die aan meer dan 1 miljoen mensen het leven kostte........ Of het omverwerpen van het Libische bewind, waardoor dit land in een rokende puinhoop is veranderd en voor oorlog in Mali zorgde, dat ook al voor de helft in brand staat...... Of de regelmatige bloedbaden, die Israël aanricht onder de Palestijnen...... Dit is geen informatie, die tot gefundeerde meningen leidt, dus over staatsterreur uitgeoefend door het westen en Israël, lullen we niet in de klas......

Godverdomme, ongelofelijk, dat deze kuttekop kinderen les mag geven!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten