Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 januari 2015

Mart Smeets: over doping in de wielrennerij haalt niemand nog 'zijn' schouders op....

De meest waardeloze sportjournalist, die Nederland ooit heeft gehad, de totaal ongeloofwaardige supergraaier (van belastinggeld) Mart Smeets, heeft om de één of andere reden, plotskalps bijna dagelijks zendtijd gekregen op Radio1. Natuurlijk om zijn kulpraatjes kwijt te kunnen over de sport. Dat neemt niet weg, dat de pedante kwast zich gerust in andere gesprekken mengt, zoals enige tijd geleden, een gesprek over pesten. Hierbij had de enorme klootzak het gore lef, een jongen in de studio te zeggen, dat hij maar eens beter van zich af moest bijten, het was tenslotte een flinke vent.......... ha! ha! ha! ha! Ja echt mensen, ik donderde van m'n stoel toen ik dit hoorde.... ha! ha! ha! ha! Dus iemand die al ongelofelijk goor is gepest, nou zeg maar getreiterd, ga je vertellen, dat hij eigenlijk niet moet zeiken, maar aanpakken............ Ongelofelijk!!! Gisteren zat Hein Simons, ofwel de man, die als jongen hits schoorde met vreselijke smartlappen als 'Mama'. Smeets stelde dat hij niets met Heintje had...... Er klonk een ander lied van Heintje uit de speakers en aangezien Simons in de studio zat, zei Smeets dat hij dit werk nu toch wel mooi vindt.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Smeets sprak over 'matchfixing' in de voetballerij, niet dat hij verstand heeft van voetbal (zoals hij ook geen verstand van wielrennen heeft), matchfixing is eigenlijk iets dat niet kan, aldus Smeets, die daar onmiddellijk aan toevoegde: 'als het bewezen is....' Deze woorden haalde hij zelf even later weer onderuit, toen hij stelde dat 'matchfixing' natuurlijk bestaat........ ha! ha! ha! ha! ha! Maar net als bij dopinggebruik in de wielrennerij, haalt men daar de schouders over op, aldus Smeets in 'zijn oneindige wijsheid...........' De enorme klootzak vergeet even, dat er wel degelijk veel kijkers van de Tour de Stimulance' afhaken en zijn afgehaakt, juist door dat doping gebruik. Ach wat wil je, hij heeft jarenlang Armstrong verdedigd, deze zou geen doping gebruiken of hebben gebruikt, hij demoniseerde zelfs de eerste journalist, die stelde dat Armstrong doping gebruikte.......... Omdat hij het jarenlang zo ongelofelijk mis had, stelt hij nu, dat dopinggebruik er nu eenmaal bijhoort, niets aan de hand dus..........

De over een hele kleine geitenkeutel getilde zak Smeets, probeert ook hip te zijn, dus introduceerde hij het 'uiterst hippe': 'rete', in dit geval 'rete spannend..' ha! ha! ha! ha! ha!

Hoeveel belastinggeld ontvangt deze knuppellul, voor al zijn domme gelul???!!!

Voor meer 'moois' over Smeets, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Hé Smeets, om wel lichaamsdeel draag je nu je Armstrong bandje???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten