Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 januari 2015

Charlie Hebdo: Sophie in 't Veld wil niet nog meer vrijheidsbeperkende maatregelen, maar een machtige EU veiligheidsdienst......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is D666 topgraaier in 't Veld ook al in de bol geslagen (het lijkt goddomme wel een virus!!). Deze Europarlementariër durfde eergisteren te zeggen, n.a.v. de aanslag op Charlie Hebdo, dat ze geen beklemmende, vrijheidsbeperkende maatregelen wil, maar een machtige Europese veiligheidsdienst....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ten eerste: of we al niet genoeg organisaties hebben, zoals Interpol, die internationaal opereren. De geheime diensten van de EU werken al lang samen, zelfs met geheime diensten buiten de EU, zoals die van de VS. Jammer genoeg willen de ministers en staatssecretarissen, alsmede de top van die diensten, elkaar de vliegen afvangen, waardoor regelmatig vitale informatie, onder dikke stapels bureaucratische papierhopen komen te liggen, zo kan er nogal eens 'iets' fout gaan en u voelt 'm al aan: dan druk ik me nog voorzichtig uit.

Ten tweede: een machtige veiligheidsdienst zorgt als eerste dat er fikse beklemmende, vrijheidsbeperkende maatregelen worden genomen, dat heeft de geschiedenis van de laatste 100 jaar, over een groot deel van de wereld laten zien!!!

Jezus de trut is echt gek geworden! Laten de veiligheidsdiensten eerst maar eens als zodanig gaan werken en dat geheime eindelijk ver achter zich laten, dat zal de efficiëntie ten goede komen (immers zo kunnen ook de topfunctionarissen van die diensten onder de loep genomen worden en bij disfunctioneren, op de keien geschopt worden). Om een echt goede kwaliteit van deze diensten te bereiken, waarbij signalen en berichten van derden serieus worden genomen, zouden de mannetjes die op macht uit zijn, er onmiddellijk uitgeflikkerd moeten worden, figuren als kapitein krentenbol Cobelens, moeten nooit meer de kans krijgen, met hun onkunde stront te produceren!!!

En in 't Veld? Die moet de EU, uhhh de politiek uitgeschopt worden, jezus wat een domme trut!!!

Voor meer berichten over in 't Veld en Cobelens, klik op hun naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten