Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 januari 2015

CDA doet druk over KLM, dat 'bestolen' dreigt te worden door Air France...

Van Aersma Buma, schijnt zich met z'n houten paardenbefkop bemoeid te hebben, met de interne handelingen van een bedrijf. Deze enorme kwast maakt zich druk over de geruchten, dat Air France een miljard van de KLM balans dreigt te halen..... Air France / KLM is een bedrijf met verregaande samenwerking, wat had de idioot dan gedacht, toen zijn partij in de regering zat (met de gemuteerde Zeeuwse kleiaardappel Balkenende), die toestemming tot deze samenwerking gaf en het meer dan duidelijk was, dat Air France de grootste partij in de samenwerking was....... Overigens werd het toenmalige kabinet gewaarschuwd door deskundigen, die weinig of geen vertrouwen hadden in Air France.... Even terzijde: het volgende argument hoor je nu ineens opduiken: zonder Air France had KLM niet kunnen overleven, als er geen andere partners voor samenwerking waren gevonden, desnoods buiten Europa..... Als je vervolgens nog een miljard op de plank hebt liggen, kan je niet echt van een moeilijke financiële situatie spreken........Ach ja, dat 'buiten Europa' was natuurlijk niet 'sjiek' genoeg, wat hadden de buren dan 'wel niet' moeten denken...???

Niet alleen werd de samenwerking door Balkenende c.s. gewenst, maar verschillende CDA groot leeghoofdigen hebben ook op een andere manier te maken gehad met de KLM en Schiphol, zoals: de Hoop Scheffer en de onvoorstelbare stomkop Eurlings............ Zo bezien hebben die ook goed hun best gedaan, om de KLM uit te kleden........

Het lijkt wel of van Aersma Buma tegenwoordig denkt, dat de aanval de beste verdediging tegen kritiek is......... ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten