Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 januari 2015

Radio1: haatzaaien tegen vluchtelingen in het nieuws...........

Vanmiddag donderde ik bijna van m'n stoel,. toen ik de nieuwslezer van het Radio1 nieuws (13.00 u.), hoorde zeggen: "Vaak mogen zij langer blijven", over de paar duizend extra vluchtelingen, die vorig jaar ons land binnenkwamen. Dit n.a.v. de uiterst hypocriete 'schreeuw om hulp' van een aantal Nederlandse gemeenten, die godbetert durven te stellen, dat door 'de grote aanwas' van vluchtelingen, er te weinig sociale huurwoningen zijn....... Dit alles, terwijl op Radio1 een 'themadag' bezig was (en is), die men 'Jouw vrijheid, mijn vrijheid' noemt........ De vrijheid om haat te zaaien tegen minderheden, die er niets aan kunnen doen, dat de gemeenten, onder één hoedje met de bouwmaffia speelden (zoals de ex-wethouder Norder van de PvdA) en een gigantisch aantal sociale huurwoningen hebben gesloopt*, om zo nog grotere woningnood te veroorzaken, waardoor de huizenbubbel op spanning werd gebracht en de huizenprijzen een keer of 'tachtig' over de kop gingen. Daarna bouwde men expres veel minder huizen terug en dan ook nog eens veel te duur: vergelijkbare huizen aan de andere kant van de grens, zijn minstens 50% goedkoper. Al moet ik 'toegeven' dat de rijke Nederlandse belastingvluchtelingen, die naar België verkasten, de prijs van huizen in de grensstreken al zover omhoog hebben weten te krijgen, dat de meeste Belgen daar zelf geen huis meer kunnen kopen.........

Men liet nog heel smaakvol een paar wanhopige (witte autochtone) Nederlanders in het nieuws horen, die niet aan een huis kunnen komen. De gemeenten, zoals Deventer wassen hun handen in onschuld, althans dat denken ze en helaas is er te weinig aandacht voor deze gore praktijken bij de gangbare media, zodat ze er nog mee weg komen ook!!!

* Waarvan een flink aantal, zelfs een paar jaar eerder werden gerenoveerd........

Morgen meer over 'Jouw vrijheid, mijn vrijheid' op Radio1, want godverdomme wat daar vandaag allemaal gezegd is, daar lusten de honden geen brood van, ongelofelijk!!!

Zie ook: 'Van der Laan wil krakers aanpakken, woonruimte zat in Amsterdam!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten