Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 18 januari 2015

Guusje ter Horst: de hervormingen zijn uitstekend, maar zonder de PvdA zou het veel erger zijn....???!!???? ha! ha! ha! ha! ha!

Het was afgelopen vrijdag vooral veel PvdA wat de 'radio-klok' sloeg, dit i.v.m. het PvdA congres dit weekeinde. Grofgraaier en PvdA volksverlakker ter Horst was te gast bij BNR slijmkwijl van Liempt. Hier stelde deze huppelkut, dat de mensen moeten begrijpen, dat 'we' (de PvdA) moeilijke beslissingen moeten nemen, maar de PvdA neemt ze........ Voorts moeten die mensen goed begrijpen, dat als de PvdA niet mee zou regeren, de gevolgen veel erger zouden zijn.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden: alles wat er gebeurt is goed voor u, maar als de PvdA niet mee zou regeren, zouden de gevolgen voor u nog veel erger zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Natuurlijk staat dit addergebroed achter de nieuwe zorgwet, ook al is ter Horsts nieuwste grofgraaibaan, er één bij  het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de vereniging van fysiotherapeuten....... Niet dat ze daar ook maar iets voor heeft gestudeerd, maar dat hoeft nu eenmaal niet bij politieke benoemingen........ Je snapt trouwens niet, waarom de fysiotherapeuten niet hebben geprotesteerd tegen haar benoeming, immers de PvdA is één van de grote partijen, die zich hard maakten voor bezuinigingen op de fysiotherapie...... Dus op fysiotherapie is al fiks bezuinigd en je zou verwachten dat de oplichter wel blij zou zijn. Maar nee, zowaar moest ze nu toch toegeven, dat er geen barst klopt van de 'hervormingen' op haar 'vakgebied', wat zoals gezegd, haar vakgebied natuurlijk niet is. Nee, zo hebben mensen met reuma of hartfalen, nog maar amper recht op fysiotherapie, zo heeft ze zich voor laten kauwen, een grof schandaal natuurlijk, maar zo noemde ter Horst dit natuurlijk niet..............

Verder wilde de kwaadaardige trut ter Horst nog even kwijt, dat Schippers wel door heeft, dat de macht van de zorgverzekeraars te groot is....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Oh vandaar, dat ze die macht alleen maar vergroot, met haar meer dan waardeloze afbraakbeleid!!!!
Jezus christus op een lek houtvlot, wat een oplichter!!!

Voor meer nieuws over deze PvdA volksverlakker, klik op 'ter Horst' onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten