Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 31 januari 2015

Bert van der Veer vindt de kritiek op de film 'Michiel de Ruyter', hetzelfde als kritiek hebben op zwarte piet en hij kan het weten, hij was immers jarenlang zwart!!

De enorme zever van der Veer was afgelopen dinsdag te gast in het megadomme Media Forum op Radio1. Over de kritiek op de film 'Michiel de Ruyter' zei deze onvolprezen klotenklapper, dat dit waarschijnlijk dezelfde figuren zijn, die zich tegen zwartepiet verzetten en zich uit verveling nu op de film de Ruyter hebben gestort, u weet wel de film die het 'niet zo nauw neemt', wat betreft de geschiedenis*. Natuurlijk heeft van der Veer niets tegen het jaarlijks beledigen van donker gekleurde Nederlanders met de figuur zwarte piet, als ze zich gediscrimineerd voelen, rotten ze maar op, ja toch??!! Discriminatie moet gewoon weer kunnen anno 2015, wie daar niet van gediend is, weet het gat van de deur te vinden! Die gekleurden moeten niet zeiken, van der Veer was zelf jarenlang zwart en kent het knallen van de slavenzweep maar al te goed!!

Vandaar dat hij de kritiek op de film, dat er geen aandacht is voor het feit, dat de Ruyter de slavenhandel grote diensten bewees. Dat vindt van der Veer grote onzin. Van der Veer met z'n ongelofelijk domme kop denkt ook over geschiedenis mee te kunnen lullen en ja, hij is trots op die geweldige VOC mentaliteit van oorlogvoeren, slavenhandel, opiumhandel, brandschatting, verkrachting, massamoord, piraterij en verzin nog maar wat uiterst smerige psychopathische wandaden.... We zijn er rijk mee geworden en dat telt!!!

Nou en die de Ruyter zal z'n vrouw ook wel geslagen hebben, aldus leeghoofd van der Veer en dat zie je ook niet in de film, zo vervolgde hij z'n lulpraatje met gegrinnik tussendoor......
Kijk zo'n figuur gun je wel een paar jaar gijzeling in een snikheet land, onder erbarmelijke toestanden, wel te verstaan, jezus wat een hufter!!!

Laatst bijgewerkt op 21 september 2015.
* Zie: 'Michiel de Ruyter, volgens OVT moet geschiedvervalsing kunnen, als 't maar smeuïg is, ja toch..????!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten