Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 januari 2015

Hennis-Plasschaert: de moord op 5 rebellen door Nederland in Mali, toont de noodzaak aan van onze aanwezigheid daar......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dinsdag bombardeerde Nederland Toeareg rebellen in Noord-Mali, gevolg 5 vermoorde rebellen. De bevolking was woedend, hoofdzakelijk vrouwen en kinderen gingen verhaal halen bij de VN militairen, op een nabijgelegen vliegbasis. Dat ging er niet zachtjes aan toe, onderweg werd er brand gesticht en met stenen gegooid. Aanvankelijk losten de militairen nog waarschuwingsschoten, maar al snel werd besloten het hazenpad te kiezen, richting kampement. Aggregaten en tenten van de VN militairen werden in brand gestoken, alsmede VN vlaggen.

De Nederlander Aart van der Heide waarschuwt de Nederlandse militairen, dat zij nu doelwit zijn geworden van de Toearegs en zich beter in het geheel kunnen terugtrekken uit Mali. Zeker gezien het mislukken van hun missie: stabiliteit brengen tussen de strijdende partijen, terwijl Nederland zich door de (Zuid-) Malinese regering laat misbruiken om 'het vuile werk op te knappen', aldus van der Heide.

Alles bij elkaar een mooi resultaat hè, dat ingrijpen van het westen in Libië: volledige chaos en burgeroorlog in Libië, waar geen enkele publieke voorziening nog werkt. Mede gevolg van die meer dan onbezonnen actie, is de ellende in Mali en zolang de ellende in Libië blijft bestaan, zal er niets te stabiliseren zijn in Mali, vrees ik...... VVD grootploert Wiegel stelde, dat Nederland niets te zoeken heeft in Mali en dat Nederland alleen zorgt voor nieuwe aanwas van terroristen, dat ben ik voor deze keer, helemaal met deze zakkenwasser eens!

VVD kwaadaardigheid Hennis-Plasschaert is dat niet eens met Wiegel, zij stelde, dat de situatie daar onrustig is en dat we daar zelfs voor naar Mali zijn gegaan...... ha! ha! ha! ha! Nou lekker resultaat dan, na bijna een jaar geploeter..... H.-P. verhoogde het dreigingsniveau voor de militairen in Mali. Volgens H.-P. gaat het om een gebied dat vlak bij het onze ligt en dat het daarom juist van belang is, dat we daar opereren...... ha! ha! ha! ha! Verder refereerde ze aan de gebeurtenissen eerder deze week, 'met de inzet van Apaches' (helikopters), zonder de moord, door deze actie van Nederland, op vijf rebellen te noemen, ze ging zelfs zover, deze gebeurtenis te zien als een bevestiging van de noodzaak, van onze aanwezigheid daar...... ha! ha! ha! ha! ha! Ach ja, eens een leeghoofd..........

Dus Plasschaert? Gebruik eindelijk dat beetje hersenen dat je nog bezit en trek de troepen terug uit Mali, waardoor de achterblijvers van de militairen daar, een berg kopzorgen wordt bespaard en wat besparen betreft, ook nog eens een hele duit aan belastinggeld!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten