Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 januari 2015

Farmaceuten rekenen voor vaccins tot 68 keer meer, dan in 2000..........!!!

Vanmorgen in het nieuws van 10.00 u. (onze tijd) van BBC World Service, het bericht dat farmaceuten nu tot 68 keer meer rekenen voor vaccins, dan in het jaar 2000....... Artsen zonder Grenzen (de Franse tak) maakte dit bekend en stelt dat met name kinderen in ontwikkelingslanden, daar het slachtoffer van zijn........ Een ziekte als diarree is daarmee een grote doodsoorzaak bij die kinderen....... Volgens Artsen zonder Grenzen, moet men in ontwikkelingslanden zelfs meer betalen voor vaccins, dan in Frankrijk...... Glaxo Smith Kline, één van de twee grote farmaceuten, die hiervoor verantwoordelijk is, stelde dat de prijs echt niet lager kan, dan 'zou het bedrijf failliet gaan....' Het is dat 't godverdomme zo triest is, anders zou je je doodlachen: in 2013 behaalden de paar grote farmaceuten, die de wereld kent, maar liefst meer dan 1 triljard dollar winst!!!!! Bovendien geven deze farmaceuten 30 keer meer uit aan promotie (reclame), dan aan het ontwikkelen van een medicijn!!!

De top van die farmaceutische bedrijven, zouden strafrechtelijk moeten worden vervolgd voor massale sterfte door schuld!!!

Voor meer berichten over Glaxo Smith Kline, klik op deze naam, onder dit bericht. Dit kan u ook doen met de term 'farmaceuten', al krijgt u dan ook gerelateerde berichten te zien.

Zie ook: 'Farmaceuten berekenen nog steeds ongelofelijk veel te veel voor hun medicijnen!! 'Gelukkig' mogen wij daar voor bloeden......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten