Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 januari 2015

Charlie Hebdo: Opstelten zal het wapen van 'preventieve hechtenis' binnenkort massaal toepassen......

Ongelofelijk maar waar, de aanslag op Charlie Hebdo wordt aan alle kanten misbruikt, om de burgerlijke vrijheden en rechten nog verder aan te tasten en dat onder het mom, juist die vrijheid te beschermen*. De enorm wanpresterend minister van Veiligheid (ha! ha!) en Justitie, de uitgezakte leren tas Opstelten, gebruikt als één van de maatregelen om onze vrijheid en rechtsstaat te bewaken tegen terroristen, de preventieve hechtenis, waarmee hij dus juist het tegenovergestelde doet: de rechtsstaat verder uitkleden in de richting van een politiestaat. En zoals u wellicht weet, in een politiestaat is het gebruik van het woord 'vrijheid' al genoeg om opgepakt te worden en voor jaren achter de tralies te verdwijnen.....  De drugsmaffialobbyist doet dit ook nog eens via de strafwet, hoewel die daar niet voor gemaakt is. Strafrecht advocaten verwachten dat VVD knuppellul Opstelten, na de aanslag op Charlie Hebdo, binnenkort een hausse aan arrestaties zal gelasten, waarna deze verdachten, op uiterst zwakke gronden, preventief in hechtenis zullen worden gehouden......

Gistermiddag op Radio1 strafrecht advocaat Michiel Pestman, die gehakt maakte van de preventieve hechtenis. Uiteraard zag de volvette neoliberale oliebol van Werven, die mede het programma presenteerde, alle nut in van preventief opsluiten, ondanks dat daar geen enkel bewijs voor is..... Ach, dat zal niemand, die deze doorzichtige bolle kwal een beetje kent, nog verbazen, ....

Na dit onderdeel kondigde van Werven héééééél sensueel (gadverdamme!!!) Huey Lewis & The News aan met 'The Power of Looooooove', dat laatste extra sensueel aangezet..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Je zal als vrouw van deze vetkwab seks met 'm hebben, gadver wat goor!!!!!

Opvallend: in het Radio1 gemist overzicht van gisteren 3,5 pagina met 'tegels' van onderwerpen, waar juist dit onderwerp mist, het is dan ook niet in het belang van de 'law & order' propagandazender Radio1, mensen attent te maken op deze zware kronkel in ons rechtssysteem.  Hier de link naar het fragment, even doorschuiven naar 4.40 minuten (dus 14.04.40 u.).

* Charlie Hebdo en één van de reacties van de zwaar disfunctionerende en onzelfstandige VVD volksverlakker en hufter Rutte op die aanslag: "Wij laten onze vrijheid niet afnemen........." ha! ha! ha! ha! ha! Nee, dat doet Rutte 2 zelf veel beter!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten