Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 april 2015

Jan Tromp en Frenk van der Linden, schieten samen een reuze Malinese bok......

Vanmorgen in het megadomme Mediafrorum op Radio1, de over een drol van een minipaard getilde hufters Frenk van der Linden en Jan Tromp, die zich godbetert journalist durven te noemen.

De theekrans ging uiteraard ook over de bevrijding van Sjaak Rijke, die gisteren door Franse troepen bij toeval werd bevrijd. Veel gezeur, of dit nu wel of niet toevallig was, terwijl je kan nagaan, dat dit wel degelijk toeval moet zijn, daar de Fransen anders hadden geroepen, dat deze bevrijding het resultaat was van uitstekend Frans recherche werk...

De naam Arnold Karskens viel in deze, waarop Jan Tromp verzuchtte, "Ja Karskens..", met andere woorden, de waardeloze journalist Tromp, durft één van de beste Nederlandse oorlogsverslaggevers af te schilderen, als niet ter zake doend........ ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een lul!!!

Er werd nog wat gespeculeerd, in welk programma Rijke wel of niet zou moeten verschijnen. Van der Linden stelde, dat hij Rijke wel zou willen vragen, of hij begrip heeft gekregen voor zijn ontvoerders. Waar hij meteen aan toevoegde, dat hij daarmee wel buiten het 'Stockholmsyndroom' zou willen blijven........ ha! ha! ha! ha! ha! Dit terwijl die vraag juist duidt op het genoemde syndroom.........!!!

Voor meer berichten over van der Linden en/of Tromp en/of Karskens, klik op het label met hun naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten