Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 april 2015

Van Anraat moet slachtoffers gifgasaanval een schadevergoeding € 25.000,-- p.p. betalen. Bolkestein in dezelfde zaak nog steeds niet vervolgd........!!!

Van Anraat werd gisteren in hoger beroep veroordeeld tot het betalen van € 25.000,-- schadevergoeding aan de Iraanse en Iraakse slachtoffers van gifgasaanvallen, uitgevoerd door het regime van Saddam Hoessein. Van Anraat leverde de belangrijkste grondstoffen voor dat gifgas....... Trouwens een belachelijk klein bedrag, voor zoveel ellende!

Dat laatste roept onmiddellijk de vraag op, waarom VVD kakhufter Frits 'gifgas' Bolkestein nog steeds niet strafrechtelijk is vervolgd. Immers hij keurde de exportvergunningen voor die grondstoffenvering door van Anraat goed. Dit terwijl hij meermaals door onafhankelijke deskundigen werd gewaarschuwd voor het gevaar van die leveringen....!!!! Over 'een pleefiguur slaan' gesproken, hoewel dit wel 'even iets' verder gaat......

Zo bezien zou ook de Nederlandse staat, minimaal € 50.000,-- schadevergoeding moeten betalen aan die slachtoffers!!!!

Voor meer berichten over van Anraat en/of Bolkestein, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. (houdt wel uw kotszakken bij de hand!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten